Φοιτητές και φοιτήτριες από τους Φοιτητικούς Συλλόγους Αθήνας τοποθέτησαν, τη Δευτέρα (06/03), άδειες καρέκλες έξω από την είσοδο του Υπουργείου με κόκκινα γαρύφαλλα φωνάζοντας «οι συμφοιτητές μας λείπουν», στον απόηχο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Μάλιστα το ΜέΡΑ25 υποστήριξε την ενέργεια με ανακοίνωσή του, στην οποία επεσήμανε: «Το ΜέΡΑ25 στηρίζει τις δράσεις και τις κινητοποιήσεις των φοιτητών/τριών ενάντια στη συγκάλυψη του εγκλήματος στα Τέμπη που επιχειρεί η κυβέρνηση, ανάμεσα στις οποίες και σήμερα που βρέθηκε η Νεολαία του κόμματος μαζί με τον εκπρόσωπο Τύπου έξω από το Υπουργείο Υποδομών».

Ακόμα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Έρικ, Μιλτιάδης Έντμαν, δήλωσε έξω από το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών κατά τη διάρκεια της κινητοποιήσης: «Βρισκόμαστε έξω από το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών σε μια πρωτοβουλία των φοιτητικών συλλόγων της Αθήνας με τη συμπαράσταση της Νεολαίας του ΜέΡΑ25 για να υπενθυμίσουμε στην κυβέρνηση και στον υπουργό, κ. Γεραπετρίτη, ότι δεν ξεχνάμε, ότι δεν θα ξεγελαστούμε από τα επικοινωνιακά τους τρικ και ότι δεν θα αφήσουμε να υπάρξει καμία συγκάλυψη του εγκλήματος στα Τέμπη».

Φωτογραφία κειμένου: Twitter | @mera25_gr