«Δεν έχει δικαίωμα να μιλάει αυτή η ΝΔ για την Ροδόπη» τόνισε για την συζήτηση των τελευταίων ημερών ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μιλώντας στον CITY FM 106,1 και την εκπομπή «Έπεσε Σύρμα» με τον Δημήτρη Συρμάτση.

Ο κ. Μπογδάνος κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη για διαρκές εθνικές υποχωρήσεις στη Θράκη και πως «έχει αφήσει το Τουρκικό Προξενείο να αλωνίζει»
«Ξύπνησαν τώρα επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί τις ίδιες εγκληματικές πολιτικές; Υποδύονται ότι τσακώνονται για τη Θράκη. Κλείστε αύριο το τουρκικό προξενείο. Ρίξτε στα μπουντρούμια 20-30 από αυτούς που δηλώνουν Τουρκαλάδες και κάνουν μαύρες επιχειρήσεις της Τουρκικής ΜΙΤ σε ελληνικό έδαφος» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μπογδάνος.

«Η Νίκη κρύβεται. Προσπαθούν να δοξαστούν κρυπτόμενοι. Καβάλησε ένα κύμα που δεν έχει να κάνει με τον δικό της χαρακτήρα. Υπάρχει δίψα στον πατριωτικό χώρο και ο ψηφοφόρος ψάχνει να αγοράσει γουρούνι στο σακί. Δεν κρυβόμαστε. Είμαστε εδώ. Μας ξέρουν. Κάναμε προσκλητήριο σε όλες τις υγιείς πατριωτικές δυνάμεις από το Εθνικό Μέτωπο μέχρι την Ένωση Κεντρώων» ανέφερε για τα όσα συμβαίνουν στην δεξιά πολυκατοικία.

Ερωτώμενος για την μη συνεργασία με τον Κυριάκο Βελόπουλο σημείωσε «Προσήλθαμε στην Ελληνική Λύση δεν μας προσέφερε ούτε μία έδρα. Είχαμε όλη την καλή διάθεση να συνεργαστούμε. Επίσης τρεις φορές κάλεσε ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου τον κ. Νατσιό και δεν απάντησε κανείς, ούτε πήρε πίσω κανείς, ούτε έστειλε κανένα μήνυμα. Το απόλυτο πιόνι του Κυριάκου Μητσοτάκη οι Σπαρτιάτες».