Επίθεση στα περίπτερα της Νέας Δημοκρατίας σε αρκετές περιοχές ανά τη χώρα, προκάλεσαν την αντίδραση του Γραφείου Τύπου του κόμματος το οποίο κάνει λόγο για «τραμπούκους» που φοβούνται τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής.

Τη νύχτα της Κυριακής συγκεκριμένα, καταγγέλλονται επιθέσεις σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές και η θέση που παίρνει μέσω του ‘Ακη Σκέρτσου το κόμμα είναι σαφής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, τονίζει:

«Χθες το βράδυ, οι γνωστοί θρασύδειλοι τραμπούκοι επιτέθηκαν στα περίπτερα της Νέας Δημοκρατίας στο Ελληνικό, στο Ηράκλειο, στη Ροδόπη και στη Θεσσαλονίκη. Οι πράξεις τους αποδεικνύουν και στον πλέον καλοπροαίρετο πώς (δεν) αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία και τον διάλογο.

Τους λέμε, για ακόμα μια φορά, ότι ματαιοπονούν, γιατί ούτε τους φοβόμαστε, ούτε πρόκειται να τους φοβηθούμε. Αντίθετα, οι ίδιοι με τις πράξεις τους δείχνουν ότι φοβούνται το αποτέλεσμα της ερχόμενης Κυριακής, που θα είναι μια ακόμα μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, μια νίκη των πολιτών και της κοινωνίας. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πουν με τη Δικαιοσύνη».