Ένα- ένα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αδειάζουν τον πρώην υπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή για την απόφασή του να είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές, μετά το δυστύχημα στα Τέμπη και την παραίτησή του.

Μετά τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο ο οποίος τόνισε πως «οι απόψεις του δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων», έρχεται ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος μιλώντας στο Action24, δήλωσε πως εάν ήταν στη θέση του Κώστα Καραμανλή, δε θα μπορούσε συναισθηματικά και ψυχολογικά να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία.

Χαρακτηριστικά είπε: «Αν ήμουν εγώ σε ανάλογη θέση δεν θα μπορούσα συναισθηματικά και ψυχολογικά να συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία». Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως ο Κώστας Καραμανλής έχει κάθε δικαίωμα να θέσει τον εαυτό του υποψήφιο και να κριθεί από τον κόσμο στις κάλπες.

Προβληματισμό έχει προκαλέσει η απόφασή του πρ. υπουργού να θέσει υποψηφιότητα στην Πειραιώς, ενώ χτες ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος ήταν πολύ αιχμηρός στην εκπομπή «Αταίριαστοι». Πιο συγκεκριμένα, υπενθύμισε πως ο ίδιος είχε θέσει τον εαυτό του εκτός ψηφοδελτίων, όταν είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο Βατοπεδίου το 2008, για το οποίο και αθωώθηκε.