Αιχμές κατά του Νίκου Φίλη άφησε σε συνέντευξή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στενός συνεργάτης του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη, Πέτρος Παππάς.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Παππάς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν κάποιος δεν εκφράζεται από τον πρόεδρο του κόμματος και τις πολιτικές που επέλεξε η βάση του κόμματος, τότε και ο ίδιος λέει πως δεν ανήκει σε αυτό το κόμμα».

«Η βάση μάς έδειξε το δρόμο για ενότητα. Όλος αυτός ο κόσμος που στήριξε τη διαδικασία θέλει να συνεχίσουμε ενωμένοι και να ανασυγκροτήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς.

Σε ερώτηση για την στάση της Έφης Αχτσιόγλου, εξέφρασε βεβαιότητα ότι θα τιμήσει τους ψηφοφόρους της, «το είπε και η ίδια ότι προχωράμε μαζί στην επόμενη μέρα», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Κάποια λίγα στελέχη θεωρούν ότι μπορεί να μην τους χωράει αυτό το εγχείρημα και να μην μπορούν να συνεχίσουν. Θεωρούν ότι δεν τους αφορά η διαδικασία αναδιοργάνωσης της σύγχρονης Αριστεράς. Αν θεωρούν ότι δεν τους αφορά, θα επιλέξουν οι ίδιοι να φύγουν. Δεν θα είναι πολλοί αριθμητικά. Όποιος θέλει, συνεχίζει στο δρόμο που επέλεξε η βάση του ΣΥΡΙΖΑ».