Για «αντι-ΣΥΡΙΖΑ» μέτωπο και «κόμμα μιας χρήσης» έκανε λόγο, στις πρώτες δηλώσεις του μετά την αποχώρηση της ομάδας Αχτσιόγλου, ο Παύλος Πολάκης.

«Είναι δύσκολο να πεις μια γνώμη για μια διάσπαση που γίνεται επειδή οι ηττημένοι της δημοκρατικότατης εσωκομματικής διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου από την επόμενη μέρα άρχισαν να υπονομεύουν και οδήγησαν με συνειδητό και σχεδιασμένο τρόπο στην αποχώρησή τους τώρα» είπε στο Open από το Περιστύλιο της Βουλής.

«Βάζουν και αυτοί το λιθαράκι τους στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο, που έχει φτιαχτεί εδώ και χρόνια, ως κόμμα μίας χρήσης το οποίο θα περάσει και αυτό όπως και τα προηγούμενα στη λήθη της Ιστορίας» συμπλήρωσε ο βουλευτής Χανίων.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπροσωπεύει και εκφράζει κοινωνικές ανάγκες και στρώματα. Με το πολιτικό σχέδιο που πολύ σύντομα θα επαναδιατυπώσουμε, με την ιστορική παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα, με τη συντριπτική πλειοψηφία στελεχών και μελών να στηρίζουν το αποτέλεσμα εκλογής, θα διαμορφώσουμε τους όρους για σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, την ανατροπή του και αντικατάστασή του από μία προοδευτική κυβέρνηση με κορμό των ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο Παύλος Πολάκης.