Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επισημοποίηση της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Κατά πληροφορίες, ο κ. Κασσελάκης απέστειλε σήμερα επιστολή στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Χανίων, γεγονός που σηματοδοτεί την είσοδο του στην κούρσα της διαδοχής του κόμματος, καθώς αίτημα του ήταν η επιστολή να κοινοποιηθεί στα μέλη του κόμματος στα Χανιά, καλώντας τους σε ανοιχτή συζήτηση αύριο, Τρίτη, στους Τάφους των Βενιζέλων.

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να ξεκινήσει την εκστρατεία του από τα Χανιά ελήφθη λόγω εντοπιότητας, καθώς πρόκειται για τη γενέτειρα του, ενώ θα περιοδεύσει τις υπόλοιπους ημέρες σε όλη την Κρήτη.

Στην επιστολή του, απόσπασμα της οποίας δημοσιεύουν τα «Χανιώτικα Νέα» ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Αισθάνομαι την ανάγκη, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου, η πρώτη μου δημόσια επαφή να γίνει στον τόπο καταγωγής μου και με τους ανθρώπους του τόπου μου» … «Καλώ τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, αλλά και κάθε προοδευτικό και δημοκρατικό συμπατριώτη μου από τα Χανιά, να συναντηθούμε, να γνωριστούμε καλύτερα και να συζητήσουμε τον τρόπο και τον δρόμο που πρέπει να διανύσουμε μαζί για την ανασυγκρότηση του κόμματος και την Αριστερά του μέλλοντος.Ραντεβού την Τρίτη το απόγευμα στις 7.15μμ στους Τάφους των Βενιζέλων».

ΣΥΡΙΖΑ

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Ζarpanews, η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Κασσελάκη πρόκειται να γίνει απόψε το βράδυ με ανατρεπτικό τρόπο και συγκεκριμένα με ένα βίντεο διάρκειας 4 λεπτών που θα αναρτηθεί στα social media που διατηρεί.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργασίες του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκινούν το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στις 11:00 π.μ. στο κλειστό γήπεδο Σπόρτινγκ, όπως είχε ανακοινωθεί την περασμένη εβδομάδα, ενώ οι εσωκομματικές εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.