Ότι ο Conor McGregor δε γνωρίζει από όρια και λειτουργεί με διαφορετικά κοινωνικά πλαίσια απ΄αυτά που λειτουργούμε οι υπόλοιποι, δε χρειάζεται να τον παρακολουθεί κανείς για όλη του τη ζωή για να το καταλάβει. Ο τύπος είναι αλλού γι΄αλλού και γι΄αυτό δεν μας προκαλεί και τόση έκπληξη αυτό που έκανε το Σάββατο με τη δημοσίευση στο Instagram ενός βίντεο όπου φαίνεται μια γυναίκα, πιθανότατα η γυναίκα του, να του προσφέρει στοματικό έρωτα.

Πλήθος κόσμου έσπευσε να σχολιάσει αυτή την ανάρτηση πριν αναγκαστεί ο Ιρλανδός να την κατεβάσει, κι ενώ είχε ποστάρει πριν και μια φωτογραφία του χωρίς παντελόνι όπου έλεγε ότι «Αν στο δίνουν, να το κάνουν στο τελευταίο διάζωμα σε ένα τριώροφο σκάφος», αναφερόμενος προφανώς στο στοματικό σεξ.

Αυτός μπορεί να το έσβησε, αλλά οτιδήποτε ανεβαίνει στο διαδίκτυο, σπανίως δεν μένει για πάντα εκεί, αφού πάντα κάποιοι θα σπεύσουν να το αποθηκεύσουν και να το κρατήσουν just in case. Και σε αυτό το case χρειάστηκε. Ο Conor McGregor έχει μια γυναίκα ξαπλωμένη μπροστά του, της χαϊδεύει το κεφάλι και φαίνεται να…του το δίνει, ειδάλλως δεν θα είχε πρόβλημα να στρέψει την κάμερα προς τη θάλασσα χωρίς να δείχνει την ίδια.

https://twitter.com/fightdotgr/status/1563757822701076482?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1563757822701076482%7Ctwgr%5E4e4e90e838fbb8cab4acbb2ba4afac4723e20176%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Fplus%2F2146049%2Fsalos-me-mcgregor-anebase-video-apo-poly-prosopikes-stigmes-me-tin-syzygo-toy-vid

Βέβαια, κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μια άσχετη γυναίκα και να μην ήθελε να βρει τον μπελά του, αλλά κάτι τέτοιο δεν μοιάζει να είναι σκέψη που θα έκανε ο McGregor. Άλλη πιθανότητα είναι επίτηδες να το έκανε όλο αυτό για να προκληθεί ντόρος. Είναι ένα σενάριο, όχι όμως το πιο πιθανό.

Ο Ιρλανδός χρησιμοποίησε άλλωστε και στους στίχους του r ‘n’ b τραγουδιού Rehab από τον Brent Faiyaz, που είναι άκρως συνυποδηλωτικό  τέτοιων σεξουαλικών πράξεων. Κάποιοι θέλησαν να του δώσουν το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, υποστηρίζοντας ότι απλά είναι ξαπλωμένη η γυναίκα του και την χαϊδεύει.

Κι αυτό είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς. Ο Conor McGregor φαίνεται πως έπαθε Cardi B, που κατά καιρούς έχει κάνει στόρι από το πριν ή το μετά σεξουαλικής επαφής με τον άντρα της και τώρα μάλλον θα χαίρεται που το διαδίκτυο ασχολείται με τα καμώματα του.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Σάκης Τανιμανίδης: Έδωσε ένα διαμάντι στην Χριστίνα Μπόμπα και μάλλον «το παράκανε»

Elon Musk: Στο γκαράζ του σπιτιού του φιλοξενεί την μητέρα του όταν τον επισκέπτεται

Η 10χρονη κόρη της Kourtney Kardashian ανέβασε makeup tutorial και το διαδίκτυο έγινε έξαλλο