Στο γκαράζ το σπιτιού του γιου της κοιμάται η Maye Musk, η μαμά του πλουσιότερου άνδρα του κόσμου, όταν τον επισκέπτεται. Αυτό, φυσικά, όχι επειδή ο γιος της, Elon Musk, δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά το βάρος του να την φιλοξενήσει με όλες τις ανέσεις αλλά από άποψη. Τα ίδια έλεγε και η πρώην του, Grimes, η οποία είχε αναφέρει σε συνέντευξή της ότι με τον Elon ζουν «σαν να είναι υπό το όριο της φτώχειας».

Ο 51χρονος σύμφωνα και με την πρώην του αλλά και με την μητέρα του «δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τα υλικά αγαθά» ενώ όποιος είχε δηλώσει ο ίδιος τον Απρίλιο, δεν έχει καν σπίτι αυτή τη στιγμή και μένει σε σπίτια φίλων.

Το 74χρονο μοντέλο και συγγραφέας έδωσε συνέντευξη τους Times του Λονδίνου και μίλησε για μια σειρά θεμάτων, συμπεριλαμβανομένου του δεσμού της με τον CEO της Tesla και της SpaceX.

Χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες, η Maye είπε ότι όταν επισκέπτεται τον γιο της στο Τέξας – όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της SpaceX – είναι αναγκασμένη να «κοιμάται στο γκαράζ». «Δεν μπορείς να έχεις ένα φανταχτερό σπίτι κοντά σε ένα εργοτάξιο πυραύλων» είπε στη βρετανική εφημερίδα.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, αναφέρθηκε στις «δύσκολες στιγμές» που πέρασε μετά το τέλος του γάμου της με τον Errol Musk, τον οποίο ο Elon είχε αποκαλέσει στο παρελθόν «τρομερό άνθρωπο».

«Η Toska εγώ αστειευόμασταν τις προάλλες για το πώς ήταν όταν ζούσαμε όλοι μαζί σε ένα διαμέρισμα με ένα μόνο υπνοδωμάτιο για ένα χρόνο» είπε το μοντέλο, αναφερόμενο στην κόρη της Toska Musk. «Για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τον χωρισμό μου, είχα έναν πόνο στο στομάχι μου. Φοβόμουν τόσο πολύ πως δε θα μπορούσα να θρέψω τα παιδιά μου» ανέφερε.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Maye Musk: Η 74χρονη μαμά του Elon ποζάρει με μαγιό για το εξώφυλλο στο Sports Illustrated

Errol Musk: Με απάθεια δήλωσε ότι δεν είναι περήφανος για τον γιο του, Elon

Elon Musk: Δεν φαντάζεστε τι φιλοδώρημα άφησε σε μαγαζί στη Μύκονο