Μπορούμε σίγουρα να έχουμε σοβαρές ενστάσεις για το πόσο υψηλό (δεν) είναι το επίπεδο στη Σαουδική Αραβία. Από την άλλη, δεν μπορούμε και παρά να υποκλιθούμε στην ανθεκτικότητα, το πείσμα και την ικανότητα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μια ασύγκριτη θέληση να είναι παντού και πάντα πρώτος.

Με τα 2 γκολ που σημείωσε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ στο 5-2 της Αλ Νασρ επί της Αλ Ιτιχάντ έφτασε τα 53 μέσα στο 2023 και ανέβηκε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ για το 2023.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα γίνει 39 ετών, ξεπέρασε τους Χάρι Κέιν της Μπάγερν Μονάχου αλλά και τον Κίλιαν Εμπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν που αμφότεροι έβαλαν 52 – δεν θα βάλουν περισσότερα, δεν έχουν άλλο ματς για φέτος.

Θεωρητικά προλαβαίνει να ξεπεράσει τον CR7 ο Έρλινγκ Χάαλαντ, έχει 50 γκολ, ωστόσο ο Νορβηγός μπόμπερ της Μάντσεστερ Σίτι είναι τραυματίας και δεν μοιάζει πιθανό να αγωνιστεί sτα δυο ερχόμενα παιχνίδια της ομάδας του, με Έβερτον (27/12) και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (30/12). Χώρια ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει κι άλλο ματς μπροστά του, στις 30/12, με την Αλ Τααβούν.