Όρθωνε ανάστημα η Γαλατασαράι στην Allianz Arena σε κάδρο ομίλων Champions League. Άντεχε, πάλευε γερά. Μέχρι το τελευταίο 10λεπτο. Μέχρι να κάνει ο Χάρι Κέιν τα δικά του, υπογράφοντας με 2 γκολ ακόμα μια νίκη για την Μπάγερν Μονάχου τη φετινή σεζόν (2-1).

Είναι ένα ποδοσφαιρικό σμίξιμο που όλα δείχνουν πως θα αποδειχθεί εξαιρετικά πετυχημένο και για τις δύο πλευρές. Και την ομάδα και τον παίκτη δηλαδή. Οι Βαυαροί αναζητούσαν διακαώς ένα 9άρι παγκόσμιας κλάσης μετά τη φυγή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ενώ ο Άγγλος φορ πήγε στο Μόναχο για να διορθώσει την ανωμαλία της ιστορίας που φέρνει έναν τέτοιο παίκτη να μην έχει κατακτήσει ούτε ένα τίτλο στην καριέρα του.

Με 19 γκολ σε 15 συμμετοχές ως τώρα, σε όλες τις διοργανώσεις, τα 4 εκ των οποίων στο Champions League, ο Χάρι Κέιν γίνεται άμεσα game changer για τους Βαυαρούς. Και θέτει έτσι γερές βάσεις για να αρχίσει την… άρση τροπαίων που τόσο κρίμα είναι πως έχει στερηθεί τα προηγούμενα χρόνια, στην Τότεναμ. Η Μπάγερν Μονάχου, όλα δείχνουν πως, ήταν το πεπρωμένο του.

Πηγή φωτό: Twitter