Ψάχνετε καλοπληρωμένη δουλειά και δεν σας νοιάζει να ξενιτευτείτε; Θέλετε να είστε στο team – έστω μακρινό- ενός μύθου του παγκοσμίου φουτμπόλ; Υπάρχει λύση: Κριστιάνο Ρονάλντο… is hiring! Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πέρα από ποδοσφαιριστής, είναι και πετυχημένος επιχειρηματίας. Μία από τις ιδιοκτησίες του είναι το «Pestana CR7 Hotel». Στο κέντρο της Μαδρίτης.

Πρόσφατα το πολυτελές αυτό ξενοδοχείο δημοσίευσε 4 αγγελίες εργασίας για πενθήμερη εργασία αορίστου χρόνου. Με μισθούς από 2.000 ως 2.750 ευρώ το μήνα. Η εταιρεία προσφέρει επιπλέον παροχές όπως 50 ημέρες άδεια τον χρόνο, έξτρα επίδομα 100 ευρώ και ιδιωτική ιατρική ασφάλιση.

Οι ελεύθερες θέσεις που έχει αυτή τη στιγμή το «Hotel Pestana CR7» αφορούν τεχνικό συντήρησης (25.000 ευρώ ετησίως), μάγειρα (25.000 ευρώ), υποδοχή και εξυπηρέτηση πελατών (28.000 ευρώ) και συντονιστή ομάδας (33.000 ευρώ).

Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο προσωπικό του Pestana Hotel Group και να έχουν εργοδότη τους τον Κριστιάνο Ρονάλντο, πρέπει να εγγραφούν στην ιστοσελίδα turijobs. Στέλνεις βιογραφικό και περιμένεις!