Μία από τις εκπομπές που έχουν κλέψει την παράσταση εδώ και κάποιες εβδομάδες είναι αναμφίβολα το First Dates. Προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Star και με παρουσιάστρια την Ζενεβιέβ Μαζαρί προσπαθεί να φέρει πιο κοντά ανθρώπους που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν γνωρίζονται καν.

Στο First Dates δεν υπάρχουν προκαταλήψεις και στερεότυπα. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την αγάπη ή την συντροφικότητα, συναντιούνται σε ένα όμορφο, γεμάτο ζεστασιά εστιατόριο έτοιμο να φιλοξενήσει ραντεβού ανθρώπων που δεν γνωρίζονται αλλά που έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να ταιριάξουν απόλυτα μεταξύ τους.

Σε ένα από τα τελευταία επεισόδια μάλιστα είδαμε να ψάχνει τον έρωτα ένας ποδοσφαιριστής που έχει γίνει γνωστός στα γήπεδα της Αργολίδας και της Κορινθίας. Ο λόγος για τον Δημήτρη Λυτρίβη, ο οποίος κατάγεται από τον Άγιο Ανδρέα Αρκαδίας και είναι ιδιαίτερα γνωστός στον χώρο του αργολικού ποδοσφαίρου, αλλά και των όμορων νομών, καθώς έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες.

Μάλιστα έχει χαρακτηριστεί ως το «γούρι» των γηπέδων, λόγω των πρωταθλημάτων που έχει κερδίσει.

Είναι αξιοσημείωτο, πως μέσα σε μία μόνο τριετία, κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Α’ Κατηγορίας, τα οποία συνδυάστηκαν με ανόδους στη Γ’ Εθνική (τη σεζόν 2017-18 με τον ΠΑΣ Κόρινθο και τις επόμενες δύο χρονιές με το Ναύπλιο 2017 και την Κορωνίδα Κοιλάδας).

Όσον αφορά το ραντεβού του στο First Dates ωστόσο δεν ήταν ιδιαίτερα «γούρικο», καθώς η κοπέλα που συναντήθηκε μαζί του φαίνεται πως έψαχνε κάτι διαφορετικό.