Σίγουρα αυτή η σεζόν δεν ήταν αυτή που ήθελαν οι Μπακς. Και έρχεται να προστεθεί και το δημοσίευμα της Marca που θέλει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να φεύγει από την ομάδα.

Το κείμενο στέκεται στα όσα είχε πει ο έγκυρος δημοσιογράφος, Μπράιαν Γουίντχορστ, που είχε τονίσει πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενδέχεται να αρνηθεί την επέκταση αυτό το καλοκαίρι. Επιπροσθέτως ανέφερε πως… τα ελάφια βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση περιμένοντας τον Greek Freak.

Η ισπανική ιστοσελίδα δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, αφού τόνισε πως θα χρειαστεί μια σπουδαία ανταλλαγή για να πάει ο Αντετοκούνμπο στο Γκόλντεν Στέιτ. Δηλαδή θα πρέπει οι Γκριν, Γουίγκινς, Κουμίνγκα να ματακομίσουν στο Μιλγουόκι μαζί με ένα πικ πρώτου γύρου του 2023 και του 2025.

Στο τέλος το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Γιάννης θα ταιριάξει στο γρήγορο up-tempo παιχνίδι των Γουόριορς. Έχουν ήδη δύο σταρ τους Κάρι και Τόμπσον, αλλά αν βάλουν στο ρόστερ και τον ηγέτη των Μπακς, τότε θα είναι φαβορί για τον τίτλο.

Οι Γουόριορς γνωρίζουν ότι χρειάζονται περισσότερη φυσική κατάσταση, πόντους και άμυνα για να επιστρέψουν στο ασταμάτητο επίπεδό τους και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα τους τα δώσει όλα αυτά.

(Κεντρική φωτογραφία: Instagram)