Ο καύσωνας έχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του και οι ειδικοί εκτιμούν πως θα διαρκέσει κοντά στις 10 ημέρες. Η πρώτη σκέψη που κάνει ένας φυσιολογικός άνθρωπος είναι το «ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ». Μετά, σκέφτεται «Θα βάλω το aircondition στους 16 βαθμούς και θα έχω και 2 ανεμιστήρες πάνω μου…ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ».

Είναι ξεκάθαρο πως ο καύσωνας σε μια περίοδο με ενεργειακή κρίση και πολύ υψηλές τιμές, θα μας γονατίσει. Πενία τέχνας απεργάζεται όμως και γι΄αυτό υπάρχει πάντα τρόπος να τον αντιμετωπίσεις και μάλιστα χωρίς πολλά έξοδα. Εμείς έχουμε να σου προτείνουμε 5 άχαστους και παραδοσιακούς τρόπους

1. Άδειασε το ψυγείο από τρόφιμα και ράφια, μπες μέσα, κλείσε την πόρτα και άραξε

Το έκανε ο Joaquin Phoenix και πήρε Όσκαρ. Εσύ γιατί να μην το κάνεις; Στο κάτω κάτω το ψυγείο καίει ούτως ή άλλως, ενώ και τα τρόφιμα που έχεις μέσα είναι σαν το ψυγείο του Joey και του Chandler. Ένα μήλο, ένα μπουκάλι σος και 14 ληγμένα προϊόντα. Κι επειδή λεφτά για σούπερ μάρκετ να γεμίσεις δεν παίζουν, ένα δεκαήμερο μέχρι 1η Αυγούστου που θα πληρωθείς ξανά, σε βγάζει κομπλέ. Κι αν πεινάσεις, μπορείς να ξύσεις τον πάγο που κολλάει στο πίσω μέρος. Α, ξεχάσαμε…Δε ζούμε στο 2000!

2. Μπορείς πάντοτε να βγάλεις το δέρμα σου και να μείνεις με το λίπος και τα κόκαλα

Οκ, ίσως είναι κάπως αιρετική πρόταση, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε πού και πού out of the box. Και στο κάτω κάτω της γραφής, τι είναι το δέρμα; Σιγά τη χρησιμότητα. Σε προστατεύει από ιούς και κάψιμο. Σιγά τα ωά. Αν το αφαιρέσεις, θα μπορούν πολύ εύκολα όλα τα όργανα, τα οστά και το λίπος να διασκορπιστούν και να ζήσουν τη ζωή τους βρε αδερφέ. Φτάνει τόσα χρόνια εγκλωβισμένη η καρδούλα και το σκώτι σου.

3. Ταξίδεψε σε άλλη χώρα

Αυτό ίσως είναι ένα έξοδο παραπάνω, αλλά ένα εισιτήριο για την Αυστραλία π.χ., όπου έχουν χειμώνα, θα κοστίζει σίγουρα λιγότερο από ένα δεκαήμερο που θα καις το aircondition και θα κάνεις 5 ντους τη μέρα για να φεύγει ο ιδρώτας, να μην κολλάνε τα μπούτια σου και να μην κάνεις χλίμπι χλίμπι με τον ιδρώτα στον αφαλό σου.

4. Φτιάξε φόρεμα από παγάκια και μπάλες παγωτού

Όταν ήμασταν πιτσιρίκια, είχαμε τα βραχιολάκια με ζαχαρωτά και καραμέλες. Ο καύσωνας επιβάλλει αιρετικές πρακτικές και αφού το να έχεις δικό σου brand μόδας είναι τόσο εύκολο, μπορείς να ξεκινήσεις το Ice and Easy ή το Iceberg Street Style. Θα είσαι κι έτοιμος για γλείψιμο σε μια τέτοια περίσταση.

5. Μπες σε κρυογονική και ξύπνα σε 500 εκατομμύρια χρόνια που ο πλανήτης Γη θα είναι ένας νεκρός

Επειδή αυτός ο καύσωνας δε θα είναι ο μόνος, καλύτερα να το πάρεις απόφαση και να χωθείς σε θάλαμο κρυογονικής και να ξυπνήσεις μετά από πολλά εκατομμύρια χρόνια, ελπίζοντας πως θα έχουν πεθάνει όλοι, θα έχει ανατραπεί η υπερθέρμανση και θα έχουμε περάσει σε μια νέα εποχή των παγετώνων.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Οι Iron Maiden προκάλεσαν την φωτιά στην Πεντέλη: Ποιες περιοχές θα καταστρέψουν 5 επιπλέον μέταλ συγκροτήματα

Δεν ξέρεις που να πρωτο-ξοδέψεις το Power Pass; Έχουμε 5 ιδέες

Δύσκολες στιγμές για τον Πάολο Κοέλιο μετά τις φωτογραφίες της Nasa που αποδεικνύουν ότι το σύμπαν δε συνωμοτεί για εμάς