Μία κρίση ταυτότητας περνάει αυτήν την στιγμή ο Πάολο Κοέλιο και οι απανταχού ρομαντικοί και πνευματιστές, των οποίων τα όνειρα ήρθε να γκρεμίσει η επιστήμη.

Η NASA δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία που έβγαλε το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb, η οποία απεικονίζει το σύμπαν μας όπως αυτό ήταν λίγο μετά την «γέννησή» του, 13 δισεκατομμύρια χρόνια πριν. Έτσι, κομματάκι δύσκολο να νοιάζεται το σύμπαν τι κάνεις εσύ ο οποιοσδήποτε από εμάς.

Όχι, τελικά το σύμπαν δεν «συνωμοτεί» για να αποκτήσεις κάτι εάν το θέλεις πολύ. Το σύμπαν είναι εκεί εδώ και 13-14 δισεκατομμύρια χρόνια, φιλοξενώντας άπειρους γαλαξίες οι οποίοι με την σειρά τους έχουν αντίστοιχα πολλούς πλανήτες και αστρικά σώματα. Το σύμπαν δεν έχει ιδέα ποιος είσαι και τι θέλεις και σίγουρα δεν νοιάζεται για αυτά.

Σόρι, Πάολο. 

Εάν έχεις αποκτήσει κάτι που θέλεις, οφείλεται αποκλειστικά είτε στην δική σου προσπάθεια την οποία απέδωσες στις «κοσμικές δυνάμεις» είτε απλά στην τύχη.

Ωστόσο, μερικοί αυθεντικοί ρομαντικοί των social media που δεν απογοητεύτηκαν, δεν έχασαν την ευκαιρία να αγνοήσουν τα ωμά επιστημονικά δεδομένα πίσω από την πρώτη φωτογραφία του διαστημικού τηλεσκοπίου James Webb και να την εκμεταλλευτούν ως νέο υλικό για random στιχάκια.

Κοινοποίησαν την φωτογραφία που δημοσίευσε η NASA συνοδευόμενη από στιχάκια του Θανάση Παπακωνσταντίνου, με ποιήματα, με στιτάτα ακόμη και με υπονοούμενα στοχευμένα προς νυν και πρώην συντρόφους.

Το θετικό της υπόθεσης; Έφερε πολλή έμπνευση η συγκεκριμένη φωτογραφία η οποία έκανε τον γύρο του διαδικτύου και αναδημοσιεύτηκε από πάρα πολλούς χρήστες.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: webb.nasa.gov.com

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Στην Ιταλία τρως πρόστιμο αν κυκλοφορείς με μαγιό, στην Ελλάδα τί; 6 συνήθειες τουριστών που πρέπει να τις «πληρώσουν»

Δεν είναι και τόσο famous τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Τουρίστριες μίλαγαν μαζί του και δεν το πήραν χαμπάρι

Σταματήστε να παντρεύεστε ΟΛΟΙ φέτος, δεν σας προλαβαίνουμε