Το κέντρο υγείας στο Δυτικό Sydney πήρε την πρωτοβουλία να ελέγξει κατά πόσα τα όσα ανέφερε η Nicki Minaj, αληθεύουν. Η ράπερ ισχυρίστηκε ότι δεν θα πήγαινε στο διαβόητο Met Gala επειδή απαιτούσε από όλους τους παρευρισκόμενους να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού.

Στην συνέχεια δημοσίευσε ακόμα έναν πιο περίεργο ισχυρισμό στους 22,6 εκατομμύρια οπαδούς της. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι οι όρχεις ενός φίλου του ξαδέρφου της πρήστηκαν μετά από το εμβόλιο, κάτι που παραξένεψε και ξεσήκωσε πολλούς.

Ο ισχυρισμός της Nicki ελέγχθηκε από το τοπικό κέντρο υγείας του Σίδνεϊ, που ανέφερε: «Υποσχόμαστε να αφήσουμε το rap στην Nicki Minaj, αν αφήσει τα φάρμακα σε γιατρούς και επιστήμονες».

Στο ίδιο tweet αναφέρει τις πιθανές παρενέργειες του εμβολίου, που συμπεριλαμβάνουν, κόπωση, πονοκέφαλο, μυϊκό άλγος, πυρετό και ρίγη και πόνο στις αρθρώσεις, αποστομώνοντας την. Ίσως να τους κάνει diss σε ένα από τα επόμενα τραγούδια της.

Η δημοσίευση ανέφερε ότι οι συνήθεις παρενέργειες του εμβολίου περιλαμβάνουν κόπωση, πονοκέφαλο, μυϊκό άλγος, πυρετό και ρίγη και πόνο στις αρθρώσεις.

Το beef της Minaj με τον Boris Johnson

Οι δηλώσεις της σχολιάστηκαν μέχρι και από τον Boris Johnson, αλλά και από τον κορυφαίο γιατρό, Chris Whitty, ο οποίος χρησιμοποίησε τη δημόσια πλατφόρμα του για να ασκήσει κριτική στους ισχυρισμούς της Minaj, η οποία υπονοούσε στο tweet ότι τα εμβόλια COVID θα μπορούσαν να προκαλέσουν ανικανότητα.

«Υπάρχουν πολλοί μύθοι που κυκλοφορούν, μερικοί από τους οποίους είναι σαφώς γελοίοι και άλλοι από αυτούς είναι σαφώς σχεδιασμένοι απλώς για να τρομάξουν. Αυτό τυχαίνει να είναι ένα από αυτά ».

Την σκυτάλη πήρε στην συνέχεια και ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, ο οποίος δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου: «Δεν είμαι τόσο εξοικειωμένος με τα έργα της Nicki Minaj όσο θα έπρεπε.

https://www.intronews.gr/5212-2-nicki-minaj-parenergeies-aisthitikon-epemvaseon

Αλλά είμαι εξοικειωμένος με τη Nikki Kanani, μια σούπερ σταρ GP του Bexley που έχει εμφανιστεί πολλές φορές μπροστά σας, η οποία θα σας πει ότι τα εμβόλια είναι υπέροχα και όλοι πρέπει να τα κάνουν. Γι ‘αυτό προτιμώ να ακούω τη Nikki Kanani».

Η Minaj δεν άφησε την ευκαιρία και απάντησε στον πρωθυπουργό – λες και μιλά στην αντίζηλό της Cardi B- με φωνητικό λέγοντας ότι της άρεσε αυτό που είπε και ισχυρίστηκε ότι είναι στην πραγματικότητα Βρετανίδα και πήγε στο πανεπιστήμιο με τη Μάργκαρετ Θάτσερ.

Προφανώς και δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ίσως να είναι η πιο παράξενη μέρα στον κόσμο των διασημοτήτων, του κορονοϊού και των εμβολίων.