Δεν είναι αρκετά μάλλον τα ταξίδια που κάνει ο «world traveler» πρωθυπουργός μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού δεν έχει γίνει ακόμη τόσο αναγνωρίσιμος ώστε να ξέρουν πως μοιάζει οι τουρίστες που επισκέπτονται στην χώρα μας.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός επισκέφτηκε περιοχές της ανατολικής Αττικής, ανάμεσά τους και το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Εκεί, συνομίλησε με πολίτες, Έλληνες και ξένους, που ταξίδευαν από και προς την χώρα μας. Ανάμεσά τους βρέθηκαν και δύο τουρίστριες οι οποίες μίλαγαν για ώρα μαζί του χωρίς να έχουν καταλάβει ότι πρόκειται για τον πρωθυπουργό.

Η συνειδητοποίηση ήρθε όταν εκείνος τους είπε: «Είμαι ευτυχής που περάσατε καλά, να το πείτε στους φίλους σας και να έρθετε ξανά του χρόνου». «Να πούμε τι;» απάντησαν οι τουρίστριες. «Ποιον συναντήσατε εδώ» απάντησε ο Έλληνας πρωθυπουργός. Οι δύο νεαρές τουρίστριες τον κοίταξαν με απορία. Τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάλαβε από το μπερδεμένο τους βλέμμα ότι δεν ήξεραν με ποιον μιλούν και τους αποκάλυψε την ταυτότητά του. Τότε, οι τουρίστριες αναφώνησαν γεμάτες ενθουσιασμό «θα αστειεύεστε», στο οποίο ο 54χρονος συμπλήρωσε ότι μπορούν εάν θέλουν να βγάλουν και φωτογραφία μαζί του.

Είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο πιο αυθεντικός influencer και brand ambassador της Ελλάδας, κάνοντας ό,τι μπορεί για να διαφημίσει την χώρα μας στο εξωτερικό; Εμείς θα πούμε ναι.

Κυριάκος Μητσοτάκης

Η Κυριάκος Μητσοτάκης έβγαλε φωτογραφία με τις ανυποψίαστες τουρίστριες. (πηγή φωτογραφίας: iefimerida.gr

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Σταματήστε να παντρεύεστε ΟΛΟΙ φέτος, δεν σας προλαβαίνουμε

https://www.intronews.gr/life/fun/wimbledon-gkrimatses-prigkipa-george-vrisies-kyrgio/

Όλα τα greek καμάκια μαζεμένα: Η λεπτομέρεια στην ανάρτηση της Chiara Ferragni από την Ύδρα που λίγοι πρόσεξαν