Μια έγκυος αποφάσισε να κάνει δώρο στο σύζυγό της για την βοήθεια που της προσφέρει. Δεν μιλάμε για κάλτσες, εσώρουχα και θήκη για το κινητό. Μιλάμε για μια Lamborghini 650.000 δολαρίων. Η 19χρονη Μαλαισιανή, Anes Ayuni Osman, πρόκειται να γεννήσει το πρώτο της παιδί με τον επιχειρηματία σύζυγό της, τον 20χρονο Weldan Zulkefli, στα τέλη Μαρτίου και θα μπει σε απομόνωση 100 ημερών, σύμφωνα με το έθιμο.

Σύμφωνα με την παραδοσιακή πρακτική, οι γυναίκες περιορίζουν τις κινήσεις τους μετά τη γέννηση, προκειμένου να μειώσουν τον κίνδυνο επιπλοκών μετά τον τοκετό και για να εξισορροπήσουν τις ορμόνες τους. Έτσι, για να ανταμείψει τον σύζυγό της που θα την βοηθήσει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Anes τον εξέπληξε με μια Lamborghini Huracan Evo. Την στιγμή αυτή δημοσίευσε σε ένα βίντεο στο Tik Tok.

Τον οδηγεί με δεμένα μάτια σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων πριν αποκαλύψει το supercar, το οποίο ήταν τυλιγμένο με ένα τεράστιο κόκκινο φιόγκο. Ο Weldan έπαθε σοκ και συγκινήθηκε όταν είδε το αυτοκίνητο. Στην συνέχεια αγκάλιασε τη γυναίκα του καθώς την ευχαρίστησε για το τόσο ακριβό δώρο.

Πρόσθεσε ότι θα βασίζεται σε αυτόν μέρα και νύχτα, ενώ εκείνος θα αλλάζει τις πάνες του μωρού. «Είναι μια χαρά με αυτό γιατί καθαρίζει τη γάτα μας όλο αυτό το διάστημα. Μπορεί να μένει ξύπνιος τη νύχτα γιατί ο επιχειρηματικός του εγκέφαλος λειτουργεί καλύτερα τη νύχτα ενώ ασχολείται με το marketing» λέει εκείνη.

Το βίντεο μετράει πάνω από 1,5 εκατομμύριο προβολές και χιλιάδες likes. Εκείνη γράφει: «Σε ευχαριστώ σύζυγε μου, όσο μεγάλη και αν είναι η αξία αυτού του δώρου, δεν θα μπορέσει να ανταποδώσει την καλοσύνη σου», τονίζοντας ότι τα υλικά πράγματα δεν είναι αυτά που μετράνε στη ζωή.

Μετά τη γέννηση του πρώτου μωρού τoυς μέσα σε αυτό το μήνα, το ζευγάρι θα ταξιδέψει στη γενέτειρά του, το Pasir Mas, και θα μείνει στο πατρικό της Anes. Ξεκινώντας αμέσως μετά τον τοκετό, η περίοδος απομόνωσης διαρκεί για τουλάχιστον ένα μήνα και περιλαμβάνει ανάπαυση στο κρεβάτι, απαγόρευση επισκέψεων και αφοσίωση στο μωρό. Αυτό το έθιμο είναι σύνηθες στην Ασία, για αυτό και η Anes επέλεξε ένα τόσο ακριβό δώρο σαν ανταμοιβή για την «αυτοθυσία» του συζύγου της.

@ayunieso24 #ad Bagi awl2 hadiah utk jaga sy dlm Pantang nnti ? Terima kasih suami , besar mana pun nilai hadiah ni takkan dapat balas kebaikan awk #fyp #ad #vitamilk ♬ Dengarkan Sayang – Kangen Band

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr

Έφτιαξαν σε LEGO τον Volodymyr Zelensky και μερικές μολότοφ για να στηρίξουν οικονομικά την Ουκρανία

Το highlight του 2022: Σατανικό πνεύμα απελευθερώθηκε από «φονική πέτρα» 1.000 ετών στην Ιαπωνία

South Park: Η μόνη σειρά που τρολάρει τον Putin – «Γίνεται επιθετικός γιατί…το πέος του δεν λειτουργεί όπως παλιά»