Η ηθοποιός Blake Lively έκανε πρόσφατα γνωστό ότι είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της με τον Ryan Reynolds, με μία της εμφάνιση στο 10ο Ετήσιο Συνέδριο της Forbes σχετικά με την ενδυνάμωση των γυναικών, στη Νέα Υόρκη. Μετά από αυτήν την αποκάλυψη, δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες στο Instagram με φουσκωμένη κοιλιά.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2012 κι έχει τρία παιδιά, τον 7χρονο James, την 5χρονη Ines και την 2χρονη Betty. Από όσο φαίνεται στις φωτογραφίες η Balek Lively βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη κι έτοιμη να καλωσορίσει το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Μάλιστα αναφέρει στη λεζάντα της δημοσίευσης ότι οι παπαράτσι της έχουν «στήσει καρτέρι» έξω από το σπίτι της, για να έχουν τις πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες. Αυτός είναι κι ο λόγος που ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες.

«Εδώ είναι οι φωτογραφίες μου. Έγκυος στην πραγματική ζωή. Έτσι, οι 11 τύποι που περιμένουν έξω από το σπίτι μου για μια φωτογραφία, θα με αφήσουν ήσυχη. Φρικάρετε κι εμένα και τα παιδιά μου. Ευχαριστώ όλους τους υπόλοιπους για όλη την αγάπη και τον σεβασμό που δείχνουν και που σταματούν να ακολουθούν λογαριασμούς και δημοσιεύσεις, που μοιράζονται φωτογραφίες παιδιών. Και ευχαριστώ τα μέσα ενημέρωσης που έχουν στην πολιτική τους να μην προβάλλουν παιδιά. Όλοι εσείς κάνετε τη διαφορά. Πολλή αγάπη!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively)