Ένα εξώφυλλο περιοδικού που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες και αφορούσε την κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, Αμαλία, να είναι έγκυος και να παντρεύεται σύντομα, είναι πέρα για πέρα ψευδές.

Μάλιστα, η Τζένη Μπαλατσινού έδωσε και τη δική της απάντηση, μέσω insta story, κάνοντας λόγο για «μία αφήγηση που δεν συναντά την πραγματικότητα». Συγκεκριμένα, έγραψε στο προφίλ της:

«Τους τελευταίους τρεις μήνες διαβάζω κάθε τόσο ότι η οικογένεια μας περιμένει εγγονάκι. Δημοσιεύματα, που κυλοφορούν γνωρίζουν ήδη το φύλο του, την ημερομηνία γέννησης, συν το όνομα που θα πάρει. Φυσικά ξέρουν ποιος είναι ο πατέρας και πώς χτυπάει η καρδιά της κόρης μου δίπλα του. Ξέρουν πότε θα γίνει ο γάμος, πού, τι θα φορέσω και γιατί δάκρυα συγκίνησης πλημμύρισαν τα μάτια μου. 

Η “λεπτομέρεια” ότι κανένα σημείο της αφήγησης δεν συναντά την πραγματικότητα, δεν πτοεί τη φαντασία τους. Ούτε καν το γεγονός ότι το όλο story αφορά ένα κορίτσι 26 χρονών, που δικαιούται να μη διαβάζει ευφάνταστα – πλην αναληθή- σενάρια για το μέλλον του… Υ.Γ. Όχι δεν ράβομαι για τον γάμο της Αμαλίας, η οποία δεν παντρεύεται, ούτε περιμένει μωρό. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, αλλά και η μυθοπλασία έχει τα όριά της…».

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως η γελοιότητα και η χυδαιότητα του κειμένου φτάνει τόσο μακριά που αποκαλεί τον Βασίλη Κικίλια, παππού του παιδιού

Μπαλατσινού
Μπαλατσινού