Ο «Βασιλιάς του Συκωτιού» είναι τελικά… γυμνός. Ο Liver King, όπως αυτοαποκαλείται ένας από τους πιο γνωστούς body builders, ξεμπροστιάστηκε καθώς αποκαλύφτηκε ότι παίρνει στεροειδή, ενώ υποσχόταν ότι είναι «φυσικός».

Τελικά, δεν ήταν και τόσο φυσικός.

Ο Brian Johnson, όπως είναι και το κανονικό του όνομα έκανε βίντεο στο YouTube όπου έδειχνε τις προπονήσεις του, στιγμιότυπα από τη ζωή του αλλά και έκανε flex τις σωματικές του δυνατότητες σαν σύγχρονος Θεός του Ολύμπου.

Μάλιστα, ως μυστικό του είχε το γεγονός ότι έτρωγε ωμά συκώτια και γενικά εντόσθια, στα οποία είχε αποδώσει την μυώδη του σωματοδομή.

Υποσχόταν ότι δεν κάνει χρήση αναβολικών που αλλάζουν την σωματική δομή, πέραν από καθαρή πρωτείνη.

Οι συμβουλές του ως προς τη γυμναστική που απαιτείται για την απόκτηση μυώδους σώματος προσέλκυσαν εκατομμύρια followers παγκοσμίως και απέφεραν τεράστια κέρδη.

Ωστόσο, ένας YouTuber ονόματι Derek, το κανάλι του οποίου είναι αφιερωμένο στους διάσημους bodybuilders και τον «φυσικό ή μη» τρόπο που απέκτησαν το… φουσκωτό κορμί τους, τον έβαλε στο στόχαστρο.

Σε βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα και έχει ήδη ξεπεράσει το ενάμισι εκατομμύριο προβολές, ο Derek δείχνει email που ισχυρίζεται ότι έστειλε ο Liver King σε προπονητή – που δεν κατονομάζεται – το 2021. Σε αυτές τις επικοινωνίες, σύμφωνα πάντα με το βίντεο του Derek, ο 45χρονος μοιράζεται τον στόχο του να χτίσει το brand του και παραδέχεται ότι χρησιμοποιεί ποσότητα στεροειδών αξίας 11.000 δολαρίων τον μήνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liver King (@liverking)

Διαβάστε ακόμη: Όχι, δεν είχαν πάρει LSD – Αυτός είναι ο λόγος που έκαναν ασταμάτητα κύκλους για 12 ημέρες τα πρόβατα στην Κίνα | intronews.gr