Σοκ έχει προκαλέσει στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη η φρικτή δολοφονία μιας γυναίκας από τον πρώην σύζυγό της και μάλιστα σε live μετάδοση μέσω Instagram. Στη συνέχεια, μετά τη γυναικοκτονία, ο άνδρας σκότωσε άλλους δύο ανθρώπους, έναν πατέρα και τον γιο του, και αυτοκτόνησε.

Δράστης της τριπλής ανθρωποκτονίας και αυτοχειρίας στο Γκράντασατς είναι ένας 35χρονος, το όνομά του οποίου, σύμφωνα με ιστότοπο στη Βοσνία, είναι Νερμίν Σουλεϊμάνοβιτς, ο οποίος ήταν bodybuilder και εργαζόταν ως γυμναστής.

«Με ένα πιστόλι σκότωσε την πρώην σύζυγό του και δύο άνδρες, πατέρα και γιο. Τραυμάτισε επίσης έναν αστυνομικό, έναν άλλο άνδρα και μια γυναίκα σε διαφορετικά σημεία» αυτής της μικρής πόλης των περίπου 40.000 κατοίκων, σύμφωνα με την ίδια πηγή από τη Βοσνία.

Ο δράστης μετέδωσε ζωντανά την πρώτη δολοφονία σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια ανήρτησε και πολλά άλλα βιντεομηνύματα για να αιτιολογήσει την εγκληματική πράξη του και να παρουσιάσει τον απολογισμό της, όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με πληφοροφίες από ΜΜΕ, ο 35χρονος, πριν πυροβολήσει την πρώην σύζυγό του, την είχε ξυλοκοπήσει. Κατά πληροφορίες που μεταδίδονται στη Βοσνία, στο βίντεο φαίνεται και ένα μωρό που κλαίει ενώ ο δράστης ακούγεται να λέει: «Εδώ βλέπετε με τι μοιάζει ένας φόνος».