Ο Τόμας Μίλερ αφού έριξε στο διαδίκτυο μια κλεφτή ματιά στη διαδικασία μεταφοράς των αποσκευών, έβαλε μια μια κάμερα στη βαλίτσα του.

Αποτέλεσμα; Το βίντεό του έγινε viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 16,1 εκατομμύρια προβολές.

Ένας συχνός επιβάτης μας παρουσίασε στο διαδίκτυο μια εσωτερική ματιά στο τι συμβαίνει, αφού περάσει η βαλίτσα σας από το check in του αεροδρομίου.

Με τίτλο στο βίντεο: «Ώρα να μάθω τι κάνει το αεροδρόμιο με την τσάντα μου», μοιράστηκε πλάνα από το ταξίδι της βαλίτσας του.

Παρακολουθώντας από την κάμερα που βρισκόταν μέσα στις αποσκευές του, οι θεατές είδαν τη βαλίτσα να περνάει από έναν μεταφορικό ιμάντα και να συμβαίνουν μερικές ανατροπές στη διαδρομή.
Στη συνέχεια, η τσάντα περνά με ταχύτητα δίπλα από ένα μέλος του πληρώματος.

Τέλος, η βαλίτσα τοποθετείται μαζί με τις άλλες βαλίτσες στο αεροπλάνο, έτοιμη να μεταφερθεί στον προορισμό.

Πάνω από 100.000 βαλίτσες περνούν από αεροδρόμια κάθε μέρα, και παρόλο που πολλοί επιβάτες απλώς παραδίδουν τις αποσκευές τους χωρίς καν να το σκεφτούν, τώρα, ο Thomas σήκωσε το καπάκι στη διαδικασία μεταφοράς των αποσκευών.

Η Alternative Airlines -ένας ιστότοπος που σας βοηθά να κάνετε κράτηση πτήσεων από οπουδήποτε στον κόσμο- επιβεβαίωσε την ακρίβεια των πλάνων του Thomas, αναφέροντας λεπτομερώς τι συμβαίνει αφού αφήσετε τη βαλίτσα σας.

Μετά το check-in, η βαλίτσα σας θα τοποθετηθεί σε μια μεταφορική ταινία. Ανάλογα με το αεροδρόμιο από το οποίο αναχωρείτε, οι αποσκευές σας θα πάρουν τον δρόμο προς το γραφείο διαλογής, όπου «ρομπότ ή προσωπικό» θα τα μεταφέρουν στο σωστό αεροσκάφος.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της τσάντας σας, θα ελεγχθεί σε ένα σημείο ελέγχου ασφαλείας -ανάλογη της διαδικασίας κατά την οποία η χειραποσκευή σας σαρώνεται από ένα μηχάνημα ακτίνων Χ- για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ύποπτα αντικείμενα μέσα.

Αφού περάσει την ασφάλεια, θα μεταφερθεί στο αεροπλάνο όπου οι πράκτορες της ράμπας του αεροδρομίου θα διασφαλίσουν ότι η τσάντα σας θα μπει στο σωστό αεροσκάφος.

https://www.tiktok.com/@thomasmiller719/video/7221512053133937947?is_from_webapp=1&sender_device=pc

Αφού προσγειωθείτε στον προορισμό σας, η βαλίτσα σας θα ξεφορτωθεί από το αεροπλάνο και θα μεταφερθεί σε τερματικό σταθμό και στη συνέχεια στους «μεταφορικούς ιμάντες ανάκτησης αποσκευών», απ’ όπου μπορείτε να τις πάρετε, σύμφωνα με την Alternative Airlines.