Λίγο έλειψε να ξανάρθει η σειρά του για ένα νέο πέρασμα από τη Γη, αλλά τελικά πάρθηκε μια απόφαση που εκκρεμούσε εδώ και 128 χρόνια. Ο Stoneman Willie έγινε μούμια περιμένοντας όλο αυτό το διάστημα να ταφεί αλλά επιτέλους θα γίνει – με όλες τις τιμές και αρκετά σύντομα – η κηδεία του για να μπει ένα τέλος στην περιπέτειά του.

Ο Stoneman Willie ήταν ένας τύπος που έζησε και πέθανε πριν το 1900 στην πόλη Reading της Πενσιλβάνια. Για την ακρίβεια, πέθανε το 1895 μέσα στη φυλακή του Reading από νεφρική ανεπάρκεια και το πρόβλημα που «γεννήθηκε» με τον θάνατό του ήταν ότι δεν είχε δώσει τα πραγματικά του στοιχεία στην αστυνομία.

Με την ταυτότητά του να παραμένει άγνωστη, ένας ντόπιος νεκροθάφτης αποφάσισε να κάνει πάνω του πειράματα σε νέες για την εποχή τεχνικές ταρίχευσης και τελικά με τη δικαιολογία ότι δεν μπορούσε να ταφεί χωρίς κανείς να γνωρίζει το πραγματικό του όνομα, ο ήρωας της ιστορίας μας μουμιοποιήθηκε και έγινε έκθεμα σε τοπικό γραφείο τελετών.

A few decades later… οι ιδιοκτήτες του γραφείου έκαναν γνωστό ότι μετά από έρευνα, έμαθαν τα στοιχεία του Stoneman Willie και αποφάσισαν να τον κηδέψουν για να μπει ένα τέλος στα 128 αυτά χρόνια αναμονής.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο και τότε είναι που θα αποκαλυφθεί και το πραγματικό όνομα του, το οποίο θα αναγραφεί και στην ταφόπλακα. Μέχρι τότε, οι κάτοικοι του Reading μπορούν να περάσουν μια βόλτα από το γραφείο τελετών για να αποχαιρετήσουν τη μασκότ της πόλης τους…