Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο χρήστη του TikTok από πτήση της American Airlines, στην οποία ο πιλότος αποχαιρετά τους επιβάτες και τους συναδέλφους του καθώς είναι η τελευταία του πτήση πριν βγει στη σύνταξη, μετά από 32 χρόνια.

Μάλιστα , η αποχαιρετιστήρια ομιλία του Τζεφ Φελ πριν την απογείωση του αεροπλάνου ήταν τόσο συγκινητική που αρκετοί επιβάτες χειροκροτούσαν δακρυσμένοι.

Στην αρχή ο Φελ έδωσε τη συνηθισμένη του ομιλία, ενημερώνοντας τους επιβάτες για τις καιρικές συνθήκες και τον χρόνο πτήσης. Στη συνέχεια όμως παραδέχτηκε πως δεν συνηθίζει να ανακοινώνει τα νέα εκτός του πιλοτηρίου.

«Συνήθως δεν σηκώνομαι μπροστά σε όλους, απλά μένω στην καμπίνα και μιλάω από το ηχείο. Συγχωρήστε με παρακαλώ, αν με πιάσει η συγκίνηση».

Κατόπιν, έστρεψε την προσοχή στην οικογένειά του, που έδωσε το παρόν σε αυτή τη σημαντική στιγμή: «Είναι οι περισσότεροι από την οικογένειά μου, που ήρθαν εδώ για την τελευταία μου πτήση. Είναι μαζί μου μετά από 32 χρόνια στην American».

Προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ όλους που με συνοδεύετε σήμερα, και γιορτάζετε μαζί μου αυτή τη σημαντική στιγμή. Σας αγαπάω όλους».

Όλοι οι επιβάτες χειροκρότησαν την από καρδιάς ομιλία του πιλότου, ο οποίος συνέχισε ευχαριστώντας ονομαστικά τα μέλη της οικογένειάς του.

Την ομιλία βιντεοσκόπησε και ανάρτησε χρήστης του TikTok, κάνοντας τον πιλότο πασίγνωστο, με πάνω από 3,3 εκατομμύρια views.

@realjharrison priviliged to have been there for this 🫡 #americanairlines #retirement #fypシ ♬ original sound – justin again