Εσείς ξέρατε ότι υπάρχουν στάσεις του σεξ που βοηθούν να κρατήσετε περισσότερο; Εάν τυχαίνει να είστε ένας από τους τρεις άνδρες μεταξύ 18 και 59 ετών που υποφέρουν από πρόωρη εκσπερμάτωση, το σεξ με το ταίρι σας μπορεί να φέρει ένα επιπλέον άγχος. Θα φτάσετε πολύ γρήγορα σε οργασμό; Θα απογοητευτεί; Αισθάνεται σαν τρελό, μόνο που είσαι ο μόνος που κάνει τη λήψη.

Ευτυχώς, υπάρχουν σπρέι απευαισθητοποίησης όπως το Promescent και ασκήσεις όπως η τεχνική συμπίεσης, Kegels ή η μέθοδος stop and start που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ειδικά με την πάροδο του χρόνου. Αυτό που πολλοί άντρες δεν συνειδητοποιούν, ωστόσο, είναι ότι το πώς κάνεις σεξ μπορεί να έχει εξίσου μεγάλο αντίκτυπο στο πόσο γρήγορα οργασμός. Λοιπόν, ας ρίξουμε μια ματιά στις 6 καλύτερες στάσεις σεξ που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε περισσότερο στο κρεβάτι.

Οι καλύτερες στάσεις του σεξ

ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙΑΣΜΑ

Πώς να το κάνεις: Και οι δύο σύντροφοι ξαπλώνουν στο πλάι, με το μπροστινό μέρος να πιέζει την πλάτη της όπως η θέση αγκαλιάς με το κουτάλι. Εσύ είσαι το μεγάλο κουτάλι, αυτή το μικρό κουτάλι. Η σύντροφός σας πρέπει να χωρίσει λίγο τα πόδια της. Βρείτε τον κόλπο της με το χέρι σας και μπείτε της από πίσω.

Πώς βοηθά: Τα εγκεφαλικά επεισόδια που έχετε στη διάθεσή σας σε αυτή τη στάση του σεξ θα είναι πολύ σύντομα, εμποδίζοντάς σας να κάνετε τις μεγάλες άγριες πιέσεις που ωθούν τους περισσότερους άντρες να ξεπεράσουν το σημείο χωρίς επιστροφή. Οι σύντομες πινελιές στοχεύουν το σημείο G της, καθιστώντας το εξαιρετικό για εκείνη. Εστιάστε στο να σφίξετε τους γοφούς σας στον πισινό της και σκεφτείτε να τονώσετε την κλειτορίδα της με τα δάχτυλά σας. Εάν μπορείτε να την φέρετε σε οργασμό, είναι πιο εύκολο να αισθάνεστε καλά με τον δικό σας οργασμό όποτε συμβαίνει.

Βαθμός δυσκολίας 2: Και οι δύο είστε ξαπλωμένοι, κάτι που μπορείτε να κάνετε στον ύπνο σας. Ωστόσο, η λήψη της σωστής γωνίας μπορεί να απαιτήσει λίγο χειρισμό του ισχίου, ειδικά αν οι γοφοί σας έχουν διαφορετικά πλάτη.

ΤΟ ΔΙΠΛΟΠΛΑΓΙΑΣΤΟ

Πώς να το κάνεις: Αυτό είναι παρόμοιο με το κουτάλι, αλλά οι σύντροφοι αντικρίζουν ο ένας τον άλλον. Ξαπλωμένος στα πλευρά σας πρόσωπο με πρόσωπο, η σύντροφός σας σηκώνει το ελεύθερο πόδι και το τυλίγει γύρω από το ισχίο σας, δίνοντας στους γοφούς σας πρόσβαση στον κόλπο της.

Πώς βοηθά: Και οι δύο σύντροφοι ελέγχουν πόσο βαθιά προωθούν, με αποτέλεσμα μια στάση σεξ που είναι ενεργητική και παθητική και για τους δύο συντρόφους. Ο άνδρας παραιτείται από κάποιο έλεγχο, επιτρέποντάς του να επικεντρωθεί στις αισθήσεις, περιορίζοντας παράλληλα το πόσο μπορεί να ωθήσει.

Βαθμολογία δυσκολίας 3: Είστε ακόμα ξαπλωμένοι, οπότε δεν θα χρειαστεί να ρίξετε το χτύπημα ή τίποτα. Η πρόκληση εδώ είναι να συντονίσετε τις ωθήσεις σας και να εργαστείτε ως ομάδα.

ΤΟ YAB-YUM

Πώς να το κάνεις: Ο άντρας κάθεται στο κρεβάτι ή στο πάτωμα, και η γυναίκα τεντώνει τους γοφούς του, προς το μέρος του, επιτρέποντάς του να μπει μέσα της από μπροστά.

Πώς βοηθά: Αυτή η θέση έχει το πλεονέκτημα ότι είναι δύσκολο να διατηρηθεί. Ο άνδρας δεν μπορεί να σπρώξει αδιάκριτα ενώ κρατά τον εαυτό του και τη σύντροφό του στη θέση του. Είναι μια πολύ οικεία στάση, ιδανική για να ευχαριστήσεις τη σύντροφό σου και να πάρεις σχόλια από τις αντιδράσεις της.

Βαθμός δυσκολίας 7: Αυτή η θέση είναι άβολο να διατηρηθεί, ειδικά αν έχετε σφιχτούς μηριαίους ή γοφούς. Εάν δεν μπορείτε να αγγίξετε τα δάχτυλα των ποδιών σας, μπορεί να χρειαστεί να στηριχτείτε στα χέρια σας ή να πιέσετε τα πόδια σας, εάν δεν μπορείτε να τα εκτείνετε πλήρως. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτή η θέση πλησιάζει στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Η ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ

Πώς να το κάνεις: Συγγνώμη για τις αναδρομές, όσοι πήγατε σε καθολικό σχολείο, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Περιλαμβάνει εσάς να ξαπλώνετε στο πλάι και εκείνη να ξαπλώνει ανάσκελα, με τον κορμό της σε γωνία 90 μοιρών ως προς τον κορμό σας, τα πόδια της ντυμένα στους γοφούς σας, τον πισινό της εκτεθειμένο στο μπροστινό μέρος της λεκάνης σας. Σπρώξτε προς τα εμπρός και μπείτε της με τους γοφούς σας στο πίσω μέρος των μηρών της.

Πώς βοηθά: Δεν υπάρχει μεγάλο εύρος κίνησης για να τρελαθείτε σε αυτή τη θέση, ούτε είναι εύκολο να πιέσετε ανεξέλεγκτα όταν οι γοφοί σας είναι σε ηρεμία.

Βαθμός δυσκολίας 2: Οι διαθέσιμες γωνίες εδώ είναι πραγματικά ευέλικτες και το να ξαπλώνετε στο πλάι είναι το αντίθετο από το επίπονο.

Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΣΚΥΛΟΣ

Πώς να το κάνεις: Το στυλ σκυλιών είναι συνήθως ένα πράγμα με το “τέλος του σεξ”, επειδή με τον άνδρα να έχει τον έλεγχο της ώθησης, του βάθους και της ορμής με το μέρος του (συν μια υπέροχη θέα), είναι σχεδόν αδύνατο να διαρκέσει πολύ. Η επιρρεπής οπίσθια είσοδος είναι μια ανατροπή στο στυλ σκυλιών που περιλαμβάνει και τους δύο να ξαπλώνετε, εσείς από πάνω της. Σκεφτείτε το ως ιεραποστολικό με τον σύντροφό σας αναποδογυρισμένο ή με το κουτάλι περιστρεφόμενο μπρούμυτα.

Πώς βοηθά: Το βάθος ώθησης που έχετε στη διάθεσή σας μειώνεται σημαντικά, επιτρέποντάς σας τη διασκέδαση του στυλ σκυλιών χωρίς την έντονη διέγερση.

Βαθμός δυσκολίας 4: Το να καταλάβεις πού να βάλεις τα γόνατά σου είναι μια πρόκληση και να βάλεις τους γοφούς της στη σωστή γωνία με τους γοφούς σου για να μπορέσεις πραγματικά να μπεις μέσα της. Οι περισσότερες γυναίκες κρατούν τους γοφούς τους πιο χαμηλά από όσο πρέπει.

ΚΑΘΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ

Πώς να το κάνεις: Καθίστε σε μια καρέκλα και βάλτε την να σταθεί με την πλάτη της στραμμένη προς εσάς, στη συνέχεια χαμηλώστε σε μια καθιστή θέση στην αγκαλιά σας, βάζοντας το πέος σας καθώς το κάνει.

Πώς βοηθά: Η γυναίκα έχει τον έλεγχο και συνήθως θα χτυπήσει τους γοφούς σας, απολαμβάνοντας τη βαθιά διείσδυση χωρίς μεγάλες ή γρήγορες ωθήσεις. Μπορεί να αναπηδήσει λίγο, αλλά κάνει αρκετά squats στο γυμναστήριο.

Βαθμός δυσκολίας 1: Εάν μπορείτε να καθίσετε σε μια καρέκλα, μπορείτε να κάνετε αυτή τη στάση.

Πηγή: Promescent.com