Έχουμε διαβάσει όλοι μας στη διάρκεια της ζωής μας πολλές έρευνες, είτε την ώρα που έγιναν είτε πολύ αργότερα. Εμείς εδώ θα σας μεταφέρουμε μια έρευνα που μάλλον δεν είναι πρόσφατη, είναι γνωστή αρκετά χρόνια, αλλά για κάποιο λόγο δεν θυμόμαστε να έφτασε στα αυτιά πολλών. Πρόκειται για ένα θαυματουργό γλυκό που μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στην αύξηση, σε μια συμφωνία με έναν πελάτη ή συνεργάτη, ακόμα και να βοηθήσει, αν είσαι άντρας, τη στυτική σου ικανότητα.

Είναι το ιερό γλυκό των αστυνομικών στις ΗΠΑ. Το ντόνατ, ο λουκουμάς, όπως τον λέμε στα ελληνικά, είναι ένα γλυκό που όταν το ακούει κάποιος, αυτόματα φτιάχνει η διάθεσή του. Το μέγεθος, το σχήμα, η ιδέα πως είναι γεμιστό και πως στην πρώτη μπουκιά θα ξεχυθεί κρέμα, μαρμελάδα, σοκολάτα, το κάνει τόσο hot και θελκτικό, που κανείς δε μπορεί να του αντισταθεί εύκολα.

Έρευνες λοιπόν, έχουν δείξει πως αν ετοιμάζεσαι να πας σε μια επαγγελματική συνάντηση, είτε με τον προϊστάμενό σου είτε με κάποιον δυνητικό συνεργάτη που θες να επιλέξει την δική σου προσφορά, πρέπει να παίξεις παιχνίδι ψυχολογίας. Να γίνεις ένας Εργκίν Αταμάν, για να το πούμε με μπασκετικούς όρους.

Αν προσφέρεις σε αυτόν που έχεις απέναντι σου, 2-3 ντόνατς κι ένα ποτήρι καφέ, τότε του προσφέρεις δύο μυρωδιές και γεύσεις που χτυπάνε σημεία του εγκεφάλου συνδεδεμένα με την οικειότητα, την ευγένεια, την ανταπόδοση, άρα του δημιουργείς ασυνείδητα την προδιάθεση να σου απαντήσει θετικά.

Δεν είναι όμως μόνο αυτή η ευεργετική ιδιότητα του ντόνατ. Άλλες έρευνες έχουν δείξει πως αν ένας άντρας μυρίσει ντόνατ ταυτόχρονα με γλυκόριζα, τότε τα ερεθίσματα χτυπάνε ένα σημείο στον εγκέφαλο που του αυξάνει τη σεροτονίνη, η κυκλοφορία του αίματος γίνεται κατά 32% καλύτερη, με αποτέλεσμα το πέος να αιματώνεται σωστά και να μπορεί να φτάσει στην πλήρη στύση του, χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα πτώσης και να ανταποδίδει στο σεξ.

Αν το συνδυάσεις με κολοκυθόπιτα, οι δύο οσμές ανεβάζουν τη δυναμική του πέους στο 20%. Αν προσθέσεις και λεβάντα στο οσφρητικό μείγμα; Τότε πάμε στο 40% και ποιος σε πιάνει!

* Πηγή: ilivedonuts.com