Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η υπόθεση μιας 26χρονης καθηγήτριας, η οποία φέρεται να έκανε σεξ με 16χρονο μαθητή της, βάζοντας άλλα παιδιά να φυλάνε «τσίλιες» για να μην την «πιάσουν».

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της καθηγήτριας Hailey Clifton-Carmack από το Μιζούρι, αλλά και του πατέρα του 16χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι γνώριζε τα πάντα και τους κάλυπτε.

Η υπόθεση βγήκε στο φως έπειτα από καταγγελία μαθητή, ο οποίος παρουσίασε φωτογραφίες του 16χρονου με την 26χρονη καθηγήτρια.

Στις φωτογραφίες ο 16χρονος είχε γρατσουνιές στην πλάτη. Ο μαθητής που τις αποκάλυψε ανέφερε πως «οι γρατζουνιές έγιναν από την Hailey, αφού το θύμα έκανε σεξ μαζί της στο στενό του σπιτιού μου».

Σύμφωνα με τον μαθητή, η καθηγήτρια μαθηματικών είχε ήδη μπλεξίματα στο παρελθόν «επειδή ήταν πολύ κοντά σε μαθητές».

Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί αναφέρεται ότι «η 26χρονη συχνά φορούσε στενές ή κοντές μπλούζες αλλά και στενά καλσόν για να επιδεικνύει τη σχισμή των γεννητικών της οργάνων».

Μετά την καταγγελία, η αστυνομία κατέσχεσε το κινητό της καθηγήτριας και βρήκε μηνύματα που αντάλλασσε με τον 16χρονο. Μετά τη σύλληψη και την απαγγελία κατηγοριών εις βάρος της καθηγήτριας, η εγγύηση για την 26χρονη ορίστηκε στα 250.000 δολάρια.