Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατήγγειλε απόπειρα παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του με το παράνομο λογισμικό «Predator» και απόπειρα υποκλοπής προσωπικών δεδομένων, όπως γίνεται λόγος σε άτυπη ενημέρωση από τη Χαριλάου Τρικούπη. Σίγουρα είναι μια ενέργεια καταδικαστέα και πρέπει να επιβληθούν οι ανάλογες ποινές.

Η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής θα συνεδριάσει την Παρασκευή με θέμα τη διερεύνηση της μηνυτήριας αναφοράς, για απόπειρα παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του. Η παράνομη παρακολούθηση αν και κατακριτέα, μας έβαλε στον πειρασμό να αναρωτηθούμε τι μπορεί να αναζητούσαν να βρουν στο κινητό του Νίκου Ανδρουλάκη και τι τελικά μπορεί να βρήκαν.

Aρχικά να αναφέρουμε ότι το Predator επιτρέπει στον χειριστή να κάνει εξαγωγή μυστικών κωδικών (passwords), αρχείων, φωτογραφιών, ιστορικού περιήγησης στο διαδίκτυο, επαφών, καθώς επίσης και δεδομένων ταυτότητας (όπως πληροφορίες για την κινητή συσκευή), να καταγράφει τις καταχωρήσεις του χρήστη (στο κινητό του), να καταγράφει γραπτά μηνύματα που αποστέλλονται ή λαμβάνονται (συμπεριλαμβανομένων αυτών που στέλνονται μέσω «κρυπτογραφημένων εφαρμογών») και άλλα πολλά. Γενικά ο χειριστής έχει τον πλήρη έλεγχο της συσκευής για αυτό κι απέκτησε πρόσβαση σε όλα τα αρχεία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

5 πράγματα που ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν θέλει να βρουν οι hackers

Κατεβασμένη ταινία σε mp4 το «Weekend to Bernie’s»

Ίσως να μιλάμε για την πιο mainstream ταινία των πασοκικών χρόνων. Καταλαβαίνουμε ότι είναι μια από τις αγαπημένες του ταινίες, που του ξυπνάει μια νοσταλγία, για να την έχει κατεβασμένη στο κινητό του. Οι hackers παραξενεύτηκαν με αυτό το εύρημα, καθώς κανείς πλέον δεν έχει αρχεία σε mp4 στον φάκελο «ΠΑΣΟΚ favs». Με το που το άνοιξαν, κατάλαβαν ότι απλώς πρόκειται για μια ταινία, η οποία δεν παίζεται σε καμία streaming πλατφόρμα. Εμείς κατανοούμε την ανάγκη του και καλούμε το MEGA να την βάλει σε επανάληψη ASAP.

Φωτογραφίες της Ρίτας Σακελλαρίου

Η αγαπημένη τραγουδίστρια του Ανδρέα Παπανδρέου δεν μπορεί να λείπει από το αρχείο του Ανδρουλάκη. Πέρα από φωτογραφίες της, στο ιστορικό του φαίνεται να έχει περάσει ώρες κι ώρες ακούγοντας τραγούδια της στο YouTube. Όλοι άλλωστε ξέρουμε ότι η Ρίτα Σακελλαρίου είναι το σύμβολο του ΠΑΣΟΚ.

Την ομιλία του Ανδρέα Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη

Μια ομιλία του Ανδρέα Παπανδρέου από το 1985 έχει μπει στα favorites. Δεν είναι άλλη από εκείνη στον Λευκό Πύργο, όπου είχαν συγκεντρωθεί χιλιάδες πολίτες, αποθεώνοντας τον τότε πολιτικό αρχηγό. Μια τέτοια ομιλία είναι ιδιαίτερα εμψυχωτική και λογικά θα τον παρακινεί, οπότε είναι αναμενόμενο να είναι αποθηκευμένη στο κινητό του. Don’t judge.

Βίντεο με στιγμιότυπα Barcelona-Παναθηναϊκός στο Camp Nou το 2002

Δεν υπάρχει γνήσιος Παναθηναϊκός που να μην έχει πει χιλιάδες «αχ» με την ευκαιρία του Goran Vlaovic στις καθυστερήσεις του ματς. Ο Νίκος Ανδρουλάκης τα βράδια που αισθάνεται πεσμένος σαν τον Μάνθο Φουστάνο, βλέπει και ξαναβλέπει στιγμιότυπα και συγκεκριμένα αυτήν την φάση για να του ανέβει η αδρεναλίνη και να βγει παθιασμένος στο βήμα της Βουλής.

Κατεβασμένα editorial του Nitro

Ήταν φανατικός αναγνώστης από όταν πρωτοκυκλοφόρησε το Nitro. Δεν έχει χάσει ούτε ένα editorial και μάλιστα τα έχει περασμένα σε ψηφιακή μορφή στο κινητό του για να τα διαβάζει κάθε πρωί με τον καφέ και το κουλούρι. Νούμερο ένα στη λίστα το τεύχος με εξώφυλλο τη Δήμητρα Λιάνη.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Tips για να επιβιώσεις στα φετινά καλοκαιρινά πανηγύρια

10 τραγούδια των Χατζηφραγκέτα για να ακούς στο repeat στο πλοίο το αργό που σε πάει στην Αμοργό

Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι λόγοι που «μπάναρε» Meghan και Harry από τις καλοκαιρινές της διακοπές