Οι δηλώσεις που παραχώρησε η Έλενα Γαλύφα, αναφέροντας ότι ο σύζυγός της βλέπει στο κινητό του φωτογραφίες με γυναίκες όπου ποζάρουν με εσώρουχα, άναψαν για τα καλά τη συζήτηση στο πλατό της εκπομπής «Ελένη».

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ρώτησε για την άποψη που έχει η Ελένη Μενεγάκη για το θέμα με την παρουσιάστρια να δίνει την απάντησή της.

«Το έλεγα στις διαφημίσεις γιατί πραγματικά είχε φουντώσει η κατάσταση. Τώρα είναι πολύ κόσμιοι και ωραίοι. Αφού θέλεις να με ακούσεις και να τα πω πολύ δημόσια, εγώ με τον άνθρωπό μου δεν έχουμε ούτε κωδικούς, ούτε τίποτα.

Τα κινητά είναι πεταμένα κι όποιο παιδί περνά -κυρίως η Μαρίνα- να παίξει και να ψάξει, τα κάνει. Δεν έχω ψάξει ποτέ το κινητό του ούτε αυτός το δικό μου» δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη.

«Αλλά αν το ανοίξω -όχι για να το ψάξω- δεν μου έρχονται καν τέτοιες σκέψεις στο μυαλό. Αλλά εάν, όμως, εκτός από τούβλα, φυτά, σπορ, αθλητικά, πράγματα που θέλει να διορθώσει στην Άνδρο κι έχουν χαλάσει, βγει μπροστά μου και καμία γυμνή, ομολογώ ότι θα ταραχτώ πάρα πολύ, θα τρελαθώ από τη στενοχώρια μου. Έτσι το βλέπω εγώ που ούτε το ψάχνω, ούτε έχω κακές σκέψεις» κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.