Το beef μεταξύ της Βασίλισσας Ελισάβετ και της υπόλοιπης βασιλικής οικογένειας με τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle, δεν έχει σταματημό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της Page Six, η Βασίλισσα με τους «ακόλουθούς» της σαλπάρουν για διακοπές στην εξωτική Σκωτία.

Μάζεψαν τα μπογαλάκια τους και το φτωχικό τους, πήραν το πρώτο διαθέσιμο ιδιωτικό αεροπλάνο και την «έκαναν». Όλα καλά μέχρι εδώ. Το σκάνδαλο κρύβεται πίσω από την πρόθεση της Βασίλισσας να μην καλέσει τον άλλοτε αγαπημένο της εγγονό και τη γυναίκα του. Καλά καταλάβατε, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ δεν προσκλήθηκαν στο θέρετρο Balmoral για τις θερινές διακοπές της βασιλικής οικογένειας.

Τα ονόματά τους δεν βρίσκονται καν στη λίστα και υπάρχουν πολλοί λόγοι πίσω από αυτήν την απόφαση. Η Βασίλισσα Ελισάβετ προσπάθησε να εξηγήσει την κατάσταση στα «παιδιά» για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Μπορεί η αιτία να νομίζετε ότι κρύβεται στα νέα απομνημονεύματα του Harry, ωστόσο η Βασίλισσα έχει χιούμορ και δεν επηρεάζεται από κακεντρεχή σχόλια. Όλα είναι θέμα κακής οργάνωσης.

Γιατί δεν τους κάλεσε η Βασίλισσα Ελισάβετ

Δεν βγαίνει οικονομικά

Αρχικά, μετά το Brexit, η οικονομία της Βρετανίας πάει κατά «διαόλου». Δεν είναι σε φάση να μπαίνουν σε περαιτέρω έξοδα και να πληρώνουν μεταφορικά από Αμέρικα. Προσπάθησε να τους εξηγήσει ότι «δεν βγαίνουν» και ότι είναι πολύ ζορισμένοι οικονομικά για τριπλά εισιτήρια, ακόμα και με την πιο low cost αεροπορική. Λίγο μετά έκλεισε τον τηλέφωνο και πήγε για ποδόλουτρο στην χρυσή μπανιέρα της.

To θέρετρο Balmoral μπήκε στο Airbnb

Αφού το ζεύγος Meghan και Harry δεν έχαψε την αρχική δικαιολογία, τότε η Βασίλισσα αναγκάστηκε να τους πει ότι το θέρετρο, όπου περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, το έβαλε στο Airbnb. Έτσι, θα έβγαζαν ένα παραπάνω παραδάκι, αφού δεν πάνε και καλά οικονομικά, όπως προείπε. Εκείνοι θα έριχναν τα μούτρα τους για να μείνουν σε ένα πεντάστερο.

Δεν χωράνε στο τραπέζι

Προφανώς και η παραπάνω δικαιολογία δεν έπεισε. Η Meghan σαν πανούργα μπήκε στην πλατφόρμα και παρατήρησε ότι δεν υπάρχει το θέρετρο. Κατάλαβε ότι η πεθερούλα την δουλεύει και της ζήτησαν τα ρέστα. Τελικά εκείνη τους είπε ότι το πεντάστερο δεν έχει δασική έκταση για ιππασία και κυνήγι, οπότε δεν το επέλεξαν. Ωστόσο, πάλι δεν μπορούν να παραβρεθούν γιατί δεν χωράνε στο τραπέζι και στον σεφ έδωσε οδηγίες για το μενού που απευθύνεται σε συγκεκριμένα άτομα. Επίσης, δεν είχε σεντόνια για να τους στρώσει.

Πήρε φωτιά μια πτέρυγα

Φήμες λένε ότι οι Meghan και Harry, με τον μικρό Archie και την Lilibet, ταξίδεψαν στην Σκωτία γιατί δεν πίστευαν αυτά που ακούν. Όταν πήραν να ενημερώσουν, η Βασίλισσα τους είπε ότι ο δρόμος που οδηγεί στο θέρετρο έχει κλείσει γιατί «πήρε φωτιά η πτέρυγα και πλημμύρισε το εργοστάσιο». Εννοεί ότι έγινε μια φυσική καταστροφή με επίκεντρο μόνο εκείνο το σημείο. Δυστυχώς δεν θα μπορούσαν να προσεγγίσουν το σημείο με αμάξι, ούτε καν με τα πόδια, γιατί ο χώρος φυλάσσεται από αστυνομικές δυνάμεις. Και ξαφνικά ακούστηκε το «αφήστε μήνυμα μετά το μπιπ». Καταλαβαίνετε ότι το ζεύγος έμεινε στα κρύα του λουτρού και γύρισε πίσω στην Αμερική.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Οι στιλιστικές προτάσεις της ημέρας: Σαγιονάρα στο Προεδρικό Μέγαρο, διαφορετικό παπούτσι σε κάθε πόδι και στολή κενταύρου για βραδινή έξοδο

Οι Iron Maiden προκάλεσαν την φωτιά στην Πεντέλη: Ποιες περιοχές θα καταστρέψουν 5 επιπλέον μέταλ συγκροτήματα

Δεν ξέρεις που να πρωτο-ξοδέψεις το Power Pass; Έχουμε 5 ιδέες