Είναι λίγες οι φορές που ο Κυριάκος Βελόπουλος έχει ξεσηκώσει τον κόσμο για κάτι που είναι μόνο της φαντασίας του και στην πράξη αποδεικνύεται ότι δεν έχει ιδέα τι ακριβώς ισχύει και παραμυθιάζει τον κόσμο; Όχι βέβαια. Αυτή τη φορά βέβαια το playbook του ήταν straight outta Rednecks USA, αφού όπως στις ΗΠΑ τα έβαλαν με τη μπίρα Bud γιατί ανέθεσαν σε τρανς άτομο να διαφημίσει, έτσι εδώ ο Βελόπουλος τα έβαλε με την ΔΕΛΤΑ για την συσκευασία της.

Ο ξεσηκωμός ψεκασμένων ξεκίνησε προχθές από τον μπροστάρη τους, όταν ανακάλυψε πως η ΔΕΛΤΑ, στις νέες συσκευασίες της απεικονίζει στο χαρτόνι έναν μπαμπά και μια κόρη να πίνουν γάλα. Η ενόχληση του ηγέτη της Ελληνικής Λύσης έγκειται στο ότι μέχρι πρότινος η απεικόνιση περιελάμβανε δύο παιδιά, έναν μπαμπά και μια μαμά και αυτή η αλλαγή, με τον σκέτο μπαμπά, είχε σκοπό να υπονομεύσει τον ρόλο της μητέρας και να περάσει υποδόρεια μηνύματα για την τεκνοθεσία των ομοφύλων. Αυτό υποστήριξε εμμέσως, πλην σαφώς.

Βελόπουλος tweet γάλα ΔΕΛΤΑ

Τελικά, δεν χρειάστηκαν παρά λίγες ώρες για να αποδειχθεί ότι ο Βελόπουλος έλεγε για άλλη μια φορά άτοπα πράγματα, ακόμα και για τους ακροδεξιούς ομοίους του. Ούτως ή άλλως δηλαδή προκαλούσε παρενόχληση στην κοινωνική ηρεμία με το ζουζούνισμά του σαν κουνούπι που σκάει καλοκαίρι πάνω στο αφτί σου στις 8 το πρωί και ρίχνεις σκαμπίλια στον εαυτό σου με κλειστά μάτια, ελπίζοντας πως θα το σκοτώσεις κι ας το σκοτώσεις και πάνω στο μάγουλό σου.

Για άλλη μια φορά αξιόπιστος ο Βελόπουλος

Αλλά ο Βελόπουλος απεδείχθη ψευδής και στους δικούς του που δεν ελπίζουμε βέβαια να καταλάβουν και πολλά, αλλά έτσι, για την ιστορική καταγραφή, η ΔΕΛΤΑ δεν έσβησε τη μητέρα από τις συσκευασίες της. Απλώς, στο πλαίσιο της αλλαγής στις συσκευασίες, έβγαλε 5 διαφορετικές, με τις 4 να περιλαμβάνουν μητέρα και την 5η, αυτή που έκανε παντιέρα ο Βελόπουλος, να δείχνει έναν μπαμπά και μια κόρη. Βγήκαν δηλαδή 5 διαφορετικές συσκευασίες με διαφορετικά είδη οικογένειας, στα οποία δεν αποτυπωνόταν πουθενά οικογένεια που ήθελε να προωθήσει κάποια γκέι ατζέντα.

Όχι ότι αν το έκανε θα ήταν απαραίτητα κακό, αλλά το τονίζουμε γιατί ακόμα και για τα κριτήρια των ψεκασμένων, εν τέλει η ΔΕΛΤΑ δεν έκανε αυτό που θεώρησε έγκλημα και προπαγάνδα ο Βελόπουλος.

Τα ελληνικά hoaxes και η ίδια η ΔΕΛΤΑ εξέθεσαν τον κ. Βελόπουλο που κάπου στο προσωπικό του αρχείο πρέπει να μετράει τις φορές που τον κόλλησαν στον τοίχο και να χαίρεται που ασχολούνται μαζί του πού και πού γιατί άλλες ευκαιρίες δεν έχει. Σφιχταγκαλιάζει το 4% και κοιμάται ήρεμος o Βελόπουλος.

Ο Βελόπουλος ξεσήκωσε τον κόσμο για τη συσκευασία στο γάλα της Δέλτα και τελικά έκανε (ξανά) λάθος

«Η συσκευασία στη φωτογραφία που αναπαράγεται φαίνεται πως αφορά τη σειρά γάλακτος “μμμ Milk Οικογενειακό”, στην έκδοση του ενός λίτρου, πλήρες λιπαρών. Όντως, σε ιστοσελίδα σούπερ μάρκετ βρίσκουμε να πωλείται ακριβώς αυτή η συσκευασία με τα ίδια χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μοναδική συσκευασία γάλακτος που διαθέτει η εταιρεία. Η συγκεκριμένη συσκευασία αποτελεί κομμάτι της σειράς “μμμ Milk”, στην οποία υπάρχουν ακόμη τέσσερις επιλογές, όπως φαίνεται και στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Στην παρακάτω φωτογραφία, όπως μας αποστάλθηκε από την υπεύθυνη επικοινωνίας της DELTA FOODS SA κ. Παφίλη, φαίνονται όλες οι συσκευασίες της σειράς, πλήρους και ελαφρού γάλακτος, σε ένα ή ενάμιση λίτρο, με ή χωρίς λακτόζη».