Εκατομμύρια σχόλια έχουν συγκεντρώσει οι φωτογραφίες με τις τρομοκρατημένες εκφράσεις ενός πατέρα που έβλεπε τη γέννηση του παιδιού του.

Ο ίδιος δεν μπορούσε να κρύψει τον τρόμο του την ώρα που η σύντροφός του γεννούσε και οι φωτογραφίες που απαθανάτισαν τη… φρίκη του έγιναν viral.

Ο Brett Stills, από το Αρκάνσας, προκάλεσε διαδικτυακό χαμό, αφού η επί έξι χρόνια κοπέλα του, Amanda Roelofs, μοιράστηκε εικόνες από την ξεκαρδιστική αντίδρασή του να την παρακολουθεί κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Viral

Το ζευγάρι καλωσόρισε το τρίτο του παιδί, ένα κοριτσάκι που ονομάζεται Brynlee Mae Sills, στις 8 Ιουλίου, και ο Brett ήταν στο πλευρό της Amanda καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού.

Αλλά όταν μερικά στιγμιότυπα από τη στιγμή που η κόρη τους ήρθε στον κόσμο ανέβηκαν στο Facebook, το τρομοκρατημένο βλέμμα στο πρόσωπο του Brett έγινε το επίκεντρο της προσοχής.

Οι φωτογραφίες δείχνουν την Amanda να γεννά, ενώ ο Brett κρατούσε το πόδι της ψηλά και παρακολουθούσε, αλλά ο τρόμος του γι’ αυτό που έβλεπε, ήταν ξεκάθαρος στο πρόσωπό του.

«Δεν είδες όλα όσα είδα» έγραψε η Amanda στη λεζάντα της ανάρτησης, παραθέτοντας τα λόγια του Brett.

Βροχή τα σχόλια

Χιλιάδες άνθρωποι διασκέδασαν με την πολύ ειλικρινή αντίδραση του νέου πατέρα, που είδε τη σύντροφό του να γεννάει, και μπήκαν στην ενότητα των σχολίων για να μοιραστούν τις σκέψεις τους.

«Ακόμα ένας λόγος για τον οποίο οι άνδρες δεν γεννούν μωρά», αστειεύτηκε ένας.

Ένας άλλος χρήστης πρόσθεσε: «Καημένε μπαμπά… Ο σύζυγός μου ακόμα δεν μπορεί να μιλήσει γι’ αυτό lol».

«Καλύτερα από μένα, που προσπάθησα να βγω τρέχοντας από το δωμάτιο», παραδέχτηκε κάποιος άλλος.

Viral

Ενώ συζητούσε τη viral ανάρτηση με την εκπομπή Today, η Amanda εξήγησε ότι «ξεφύλλιζε τις φωτογραφίες» και έσκασε στα γέλια όταν ανακάλυψε την αντίδρασή του.

Έπειτα από σύσταση της κουνιάδας της, η οποία της είπε «πρέπει να τις δημοσιεύσεις, ώστε να γίνουν viral», αποφάσισε να τις μοιραστεί στο διαδίκτυο.

Η Amanda πρόσθεσε ότι αν και δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Brett βρισκόταν στην αίθουσα τοκετού, αφού ήδη έχουν δύο παιδιά, ποτέ δεν είχε πραγματικά παρακολουθήσει τη στιγμή της γέννησης.

«Πάντα κρατούσε ένα πόδι, αλλά απλώς έστρεφε το βλέμμα του αλλού», μοιράστηκε η νέα μητέρα.

«Αυτή τη φορά, ο γιατρός τον έβαλε να συμμετέχει πλήρως και ήταν υπέροχο».

Η Amanda εξήγησε ότι ενώ ο Brett μπορεί να είναι λίγο «ευαίσθητος», εξακολουθεί να είναι ο «καλύτερος μπαμπάς», επιμένοντας ότι δεν προσβλήθηκε καθόλου από την αντίδρασή του.

Φωτογραφίες: Facebook