Irresistible Rose Velvet, Givenchy

αρώματα

Ένα εθιστικό, λουλουδένιο άρωμα στο οποίο το βελούδινο τριαντάφυλλο συναντά το λευκό πατσουλί. Αντικατοπτρίζει τις γυναίκες που θέλουν να ζουν την κάθε στιγμή, να διασκεδάζουν και να εκφράζονται αυθεντικά και ελεύθερα με ζωντάνια! Η ακαταμάχητη γυναίκα είναι δυναμική και αυθόρμητη.

Εμπλουτισμένο με νότες κορυφής από μαύρο φραγκοστάφυλο, αυτό το κομψό γυναικείο άρωμα αποκαλύπτει τη βελούδινη θηλυκότητα του τριαντάφυλλου, χαρακτηριστική νότα της σειράς Irresistible. Λουλουδένιο άρωμα, που συνδυάζεται με την απαλότητα της ίριδας και παράλληλα ξυλώδες και αισθησιακό χάρη στο λευκό πατσουλί.

Μία ανοιχτή πρόσκληση να αφεθούμε και αναδείξουμε την πιο απελευθερωμένη εκδοχή του εαυτού μας.

Q  Dolce&Gabbana

αρώματα

Πάθος. Ενέργεια. Δύναμη. Όπως ακριβώς η ενέργεια ενός δυναμικού ατόμου διπλασιάζεται, όταν αυτό συναντά ένα δεύτερο άτομο με τις ίδιες ιδέες και πεποιθήσεις, έτσι και το νέο Q, ενώνει το K by Dolce&Gabbana, με μια καμπάνια που τιμά την ασταμάτητη δύναμη των Δύο. Δεν είναι απλώς μια ωδή στις ρομαντικές σχέσεις. Είναι μια ωδή στις κρίσιμες φιλίες, στις συνεργασίες, στα ζευγάρια. Γιατί όταν δύο ισχυρές ενέργειες ενώνονται, γίνονται ανίκητες.

Ξυλώδες και φρουτώδες, πυροδοτεί νέες δυνατότητες, ανοίγοντας με το κλασικό σισιλιάνικο λεμόνι, που αποκαλύπτεται μαζί με σανγκουίνι και λαμπερά πέταλα γιασεμιού. Μια εκπληκτική αντίθεση μεταξύ του φρέσκου και του εθιστικού λεμονιού, με το ζουμερό και ακαταμάχητο κόκκινο κεράσι στην καρδιά του αρώματος. Πικάντικες και γλυκές ταυτόχρονα, συμπληρώνονται από κρεμώδες ηλιοτρόπιο.

This is Her! Undressed Zadig & Voltaire

αρώματα

Απαλό, αισθησιακό και διακριτικό. Αυτό είναι το γυναικείο Eau de Parfum Zadig & Voltaire This is Her! Undressed, στην αρωματική σύνθεση του οποίου θα βρείτε, εκτός από λουλουδάτες και ξυλώδεις-πικάντικες νότες, παράλληλα και συγχορδίες «αλμυρού δέρματος» οι οποίες προσφέρουν μια μοναδική αισθητηριακή εμπειρία.

 Ντελικάτο αισθησιακό άρωμα με λουλουδάτες και ξυλώδεις-πικάντικες νότες βιολογικό τζίντζερ και άνθη πορτοκαλιάς. Στη συνέχεια, η καρδιά ανθίζει με υλάνγκ-υλάνγκ και συγχορδίες «αλμυρού δέρματος». Οι νότες βάσης του αρώματος, που διαρκούν το περισσότερο στο δέρμα, χαρακτηρίζονται από σανταλόξυλο και μόσχο.

Do Son Eau De Toilette Limited Edition

αρώματα

Μυστηριώδης τουμπερόζα μαζί με μούρα και άνθη. Στη σύνθεση επιστρατεύονται και τα φύλλα πορτοκαλιού, ο μόσχος και καρποί από ρόδο. Η θαλασσινή αύρα μετέφερε μαζί της το μεθυστικό και ελαφρώς πικάντικο άρωμα των φυτών tuberoses που τόσο αγαπούσε η μητέρα του.

Αυτά τα limited edition αρώματα κοσμούνται με ένα ανάγλυφο μπλε αυτοκόλλητο που αναπαριστά το εικονικό πανοραμικό τοπίο. Χάρη στη διαφάνεια του μπουκαλιού, το διακοσμικό αυτοκόλλητο του Do Son ζωντανεύει σε δύο διαστάσεις.

Εμπνευσμένο από μια παιδική ανάμνηση του Yves Coueslant, ενός εκ των τριών ιδρυτών τής Diptyque, αλλά και από τις ευωδιές της παραθαλάσσιας βιετναμέζικης πόλης από την οποία πήρε το όνομά του, φέτος, το άρωμα Do Son  αφηγείται την ιστορία του μέσα από ένα animated film.

Aella Eau De Parfum, Miss Mique

αρώματα

Γλυκό και εξωτικό, ζεστός ρομαντισμός με μια εσανς νύχτας καλοκαιριού που προκαλεί ένα αμάλγαμα αισθήσεων.

Ένα έντονο αρωματικό ταξίδι που σε καλεί να περιπλανηθεις στις πληθωρικές μυρωδιές της Μεσογείου, εκεί που κλείνεις να μάτια και βλέπεις με την καρδιά. Το φίνο Lily of the valley και η εκρηκτική βιολέτα δένουν αρμονικά με το White musk και τις νότες από ηλιοτρόπιο. Γοητευτικό, εκλεπτυσμένο, παιχνιδιάρικο, νεανικά διαχρονικό και διαχρονικά νεανικό το Aella ήρθε να σε γεμίσει όνειρα και θερμές ακτίνες  ζωής.