Η επιλογή του σουτιέν, ειδικά του αθλητικού, είναι δύσκολη υπόθεση. Πολλές φορές δεν μπορούμε να υπολογίσουμε ακριβώς το νούμερο που εφαρμόζει καλύτερα. Τελικά καταλήγουμε να αγοράζουμε κάποιο που είναι άβολο, σε σφίγγει και γενικά δυσφορείς κάθε φορά που το φοράς. Άσε που από brand σε brand παρατηρείται διαφορετική εφαρμογή στα bras.«Το καλύτερο μέρος του workout σου δεν θα έπρεπε να είναι αυτό που βγάζεις το σουτιέν σου», λέει η Adidas.

Με βάση αυτό το μότο, σχεδίασαν μία σειρά sports bras με αληθινό feedback από γυναίκες. Έχουν δοκιμαστεί από αθλήτριες σε διάφορα είδη γυμναστικής. Προφανώς και δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο μοντέλο σουτιέν που να ταιριάζει σε όλα τα στήθη. Οι γυναίκες δεν θα έπρεπε να προσπαθούν να μπουν σε κάποιο νούμερο σουτιέν. Αντιθέτως το εσώρουχο και τα ρούχα θα έπρεπε να φτιάχνονται με βάση τις ανάγκες που υπάρχουν. H Adidas δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, που υπενθυμίζει την ποικιλομορφία του γυναικείου στήθους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη adidas Women (@adidaswomen)

Με το hashtag #SupportIsEverything τονίζει ότι η καθεμία πρέπει να νιώθει ξεχωριστή και να αγκαλιάζει το σώμα της με τις ιδιαιτερότητές του. Πρόκειται για ένα brand που καταλαβαίνει και σέβεται τις ανάγκες του καταναλωτή του και έχει μάθει να προσαρμόζεται σε νέες συνθήκες. Και ποιος δεν θέλει να γυμνάζεται άνετα;

Παράλληλα, για να τιμήσει την ποικιλομορφία του γυναικείου σώματος κυκλοφορεί 43 διαφορετικά διαφορετικά σουτιέν ώστε καθεμία «να βρει αυτό που της ταιριάζει», όπως γράφει στη λεζάντα. Ξεχάστε, λοιπόν, το Small, Medium, Large. Η νέα συλλογή κυκλοφόρησε στις 9 Φεβρουαρίου και θα την δείτε εδώ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη adidas Women (@adidaswomen)