Στο δρόμο που ακολούθησαν η αμερικανική GAP και ο οίκος μόδας Balenciaga βαδίζει και η Adidas, η οποία κόβει τους δεσμούς της με τον Kanye West, μετά τα αντισημιτικά σχόλια και την αμφιλεγόμενη επίδειξή στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, όπου μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας μπλούζες με το λογότυπο «White Lives Matter».

Εκεί ήρθε και η οριστική ρήξη. Ο ράπερ βρίσκεται στη σκιά ενός μαζικού cancel και μένει να δούμε την δική του αντίδραση.

Σύμφωνα με το Bloomberg ο γερμανικός κολοσσός αθλητικών ειδών βρισκόταν εδώ και καιρό σε μια κόντρα με τον ράπερ, προσπαθώντας επανειλημμένα να επιλύσει ιδιωτικά τα μεταξύ τους προβλήματα, αλλά όλες οι προσπάθειες έπεφταν στο κενό.

Adidas Kanye West

Διαβάστε ακόμη: Στο Ναύπλιο η Nicole Scherzinger – Ποιος «άνεμος» έφερε για τρίτη φορά στην χώρα μας την τραγουδίστρια των Pussycat Dolls;

Την ίδια ώρα βέβαια που το «διαζύγιο» έγινε γνωστό, η Adidas κυκλοφόρησε το Adidas Yeezy Boost 350 v2 σε ένα ολοκαίνουργιο χρώμα, το οποίο έχει ήδη αγοραστεί και μεταπωληθεί 899 φορές στις online αγορά μεταπωλητή StockX.

Από την άλλη, αυτό είναι ένα πλήγμα για την Adidas μιας και οι μετοχές της έχουν ήδη καταγράψει πτώση 3,2% στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης, μετά την αντιπαράθεση, το χαμηλότερο από τον Απρίλιο του 2016.