Η Beyoncé πρωταγωνίστησε σε ένα ακόμη εξώφυλλο, αυτή τη φορά για τη Γαλλική Vogue στην οποία φωτογραφήθηκε φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες του οίκου Balmain.

Με αυτό τον τρόπο, ανακοινώθηκε και η συνεργασία της με τον Olivier Rousteing και τον Balmain, για τη δημιουργία μιας συλλογής με τίτλο «Renaissance Couture», εμπνευσμένη από το ομώνυμο τελευταίο άλμπουμ της  Beyoncé. Η συλλογή, πρόκειται να αποτελείται από 17 κομμάτια, ένα για κάθε τραγούδι του άλμπουμ.

Η τραγουδίστρια ήταν εντυπωσιακά λαμπερή μέσα στο couture, φουτουριστικό φόρεμα δια χειρός του καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου. Η Beyoncé αγαπά τον γαλλικό οίκο και την εκκεντρική του προσέγγιση στη σύγχρονη πολυτέλεια. Όπως είπε η ίδια «Ευχαριστώ τον Οlivier Rousteing και τον Balmain που έδωσαν ζωή στο Renaissance Couture» με τον Rousteing  να απαντά «Το να σχεδιάζω δίπλα σου ήταν απελευθέρωση. Σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να γιορτάσω την ανθρώπινη μορφή, να αναλάβω καλλιτεχνικά ρίσκα, να ξεπεράσω τα όρια και να εκφραστώ ελεύθερα».

Beyonce

Σύμφωνα με την Vogue, , η συνεργασία αυτή προέκυψε έπειτα από την προσέγγιση του προς τον στυλίστα της Beyoncé, Marni προκειμένου να συνεργαστούν. Η Beyonce έχει επιλέξει πολλές φορές στο παρελθόν ρούχα του Balmain τόσο στις εμφανίσεις της επί σκηνής όσο και στην προσωπική της ζωή. Οι πιο πρόσφατες ήταν φέτος, όταν παρευρέθηκε στα Grammy και τα Brit Awards.

Όσο για την καριέρα της, μετά από τέσσερα χρόνια, η Beyoncé ξεκινάει ξανά τις εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο, μέσα από την παγκόσμια περιοδεία της, όπως η ίδια ανακοίνωσε. Το σίγουρο είναι ότι ό,τι κι αν έχει επιλέξει να κάνει με τον Rousteing προβλέπεται να έχει τεράστια εμπορική επιτυχία. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να αποκαλυφθούν τους επόμενους μήνες.