Ένα από τα πλούσια παιδιά στον κόσμο είναι και η 10χρονη Blue Ivy Carter, κόρη της Beyonce και του Jay-Z, η οποία βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας χωρίς περιορισμούς. Οι δύο γονείς της, άλλωστε, δεν είχαν σκοπό να την προστατέψουν από τόση έκθεση, με αποτέλεσμα η Blue Ivy να έχει πλεόν εξοικειωθεί.

Η μικρή συνοδεύει τους γονείς τους παντού, όπως και συνέβη και το βράδυ του Σαββάτου στο Wearable Art Gala στο Λος Άντζελες. Ωστόσο, το αξιοσημείωτο είναι πως η 10χρονη ήταν από τους πλειοδότες, αφού έκανε προσφορά 80.000 δολαρίων για ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια Lorraine Schwartz, σοκάροντας τη γιαγιά της Tina Knowles-Lawson και την Keke Palmer που εκείνη την ώρα βρίσκονταν επί σκηνής εκτελώντας χρέη δημοπράτη.

Γενικά, η Blue Ivy γνωρίζει καλά τις δημοπρασίες, αφού δεν είναι η πρώτη φορά αυτή. Το 2019, όταν ήταν μόλις έξι ετών, προσέφερε 19.000 δολάρια σε ένα άλλο αντικείμενο που βγήκε σε δημοπρασία στο Wearable Art Gala εκείνης της χρονιάς. Πλειοδότησε για έναν ακρυλικό πίνακα του νεαρού Sidney Poitier και μπήκε σε πόλεμο προσφορών με έναν μυστηριώδη αντίπαλο.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Μπέλλα: Έκανε photoshop σε ήδη φωτοσοπαρισμένο εξώφυλλό της από το 2020

Ο αντίπαλος της ήταν ο Tyler Perry, ο οποίος δεν περίμενε να τα βάλει με ένα 6χρονο κορίτσι. Η Blue Ivy είχε αρπάξει την καρτέρα από το χέρι του πατέρα της και είχε σηκωθεί όρθια για να συμμετάσχει στη δημοπρασία.

Η διάσημη δημοπράτρια του γκαλά εκείνης της χρονιάς ήταν η 60χρονη Star Jones και έριξε φως στο πώς αναπτύχθηκε το πάθος της Blue Ivy για την τέχνη.

«Η μητέρα και ο πατέρας της μιλούσαν για το πώς συλλέγεις τέχνη και αυτό είναι μεγάλη υπόθεση για τους Αφροαμερικανούς», είπε η Jones από τη σκηνή. Η πρώην οικοδέσποινα του The View συνέχισε προσθέτοντας ότι αυτή η διορατικότητα προήλθε κατευθείαν από τη μητέρα της Beyonce, την Tina Knowles-Lawson.

Η Tina Knowles είναι συνιδρύτρια του WACO Theatre Center, το οποίο διοργανώνει κάθε χρόνο το Wearable Art Gala με σκοπό να επωφεληθούν τα καλλιτεχνικά προγράμματα και τα προγράμματα καθοδήγησης των νέων του WACO.