H Blue Ivy Carter είναι μόλις 10 ετών αλλά ήδη μοιάζει με την διάσημη μαμά της, Beyonce, σαν να είναι δύο σταγόνες νερό. Την 10χρονη βλέπουμε συνήθως δημόσια όταν εμφανίζεται με τον επίσης διάσημο μπαμπά της, Jay-Z, με τον οποίο παρευρέθηκαν στον τελικό του NBA. 

H μικρή fan του μπάσκετ παρακολούθησε τον αγώνα Blue Ivy ανάμεσα στους Golden State Warriors και τους Boston Celtics με προσήλωση. Ταυτόχρονα, ένα αστείο περιστατικό συνέβη καθώς ο Jay-Z ως κλασικός μπαμπάς της την πήρε αγκαλιά και της έδωσε ένα φιλί πειράζοντας τα φουντωτά μαλλιά της με εκείνη όπως και κάθε έφηβη να του λέει «μπαμπά, πρόσεχε, θα χαλάσεις τα μαλλιά μου» ενώ εκείνος γέλαγε κοιτώντας την κάμερα.

Δείτε το αστείο στιγμιότυπο από τον αγώνα:

Η Carter δείχνει ήδη πόσο στιλάτη είναι, φορώντας μεγάλους ασημένιους κρίκους, δερμάτινο τζάκετ και σνίκερς. Στο πρόσωπό της δεν φόραγε μακιγιάζ εκτός από lipgloss στα χείλη, τα οποία έχει πάρει ξεκάθαρα από τον μπαμπά της. Οι εικόνες της έκαναν τον γύρο του διαδικτύου με τους χρήστες να συμφωνούν στο πόσο μοιάζει με την Beyonce η πρώτη της κόρη.

Για το Jay-Z αντιθέτως, θα λέγαμε ότι θέλει λίγο κούρεμα. Ή απλώς δεν είχε μία τόσο καλή «hair day» σε αντίθεση με τις πλούσιες μπούκλες της κόρης του που ήταν αψεγάδιαστες.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Lady Gaga: Σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στο sequel του Joker – Σε ποιον ρόλο μπορεί να την δούμε

Amber Heard: Η πρώτη συνέντευξη μετά την ήττα στη δικαστική διαμάχη με τον Depp – Ποιούς κατηγορεί

Ο Anthony Hopkins είναι το νέο μεγάλο κόλλημα στο Instagram: Χορεύει, τραγουδάει, κάνει challenges, ακολουθεί τα trends