Η Beyonce και η Zendaya βρίσκονται σε συζητήσεις για το νέο remake της ταινίας Imitation of Life, όπως γράφει η DailyMail. H δραματική ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Fannie Hurst, που κυκλοφόρησε το 1933.

Η πρώτη ταινία βγήκε στους κινηματογράφους το 1934, με πρωταγωνίστρια την Claudette Colbert και στη συνέχεια γυρίστηκε ξανά, το 1959, με τις Lana Turner, Juanita Moore και Sandra Dee.

«Cine y Moda»: Η στολή του Superman και το σουτιέν της Madonna σε έκθεση με τον Jean Paul Gaultier

Ένα νέο remake της κλασικής ταινίας φαίνεται πως είναι στα σκαριά. «Το Imitation of Life είναι διάσημο στον κόσμο του κινηματογράφου, λόγω των θεμάτων που πραγματεύτηκε, και είναι πιο επίκαιρα από ποτέ», έγραψε η εφημερίδα The Sun.

Η Zendaya φαίνεται πως είναι επικρατέστερη ως πρωταγωνίστρια, σε έναν ρόλο που θα την ανεβάσει ακόμα περισσότερο και ενδέχεται να της δώσει βραβεία. Η ηθοποιός έχει βραβευτεί με Emmy για τη σειρά Euphoria.

Στο μεταξύ, και η Beyonce φαίνεται πως ενδιαφέρεται για το remake. Άλλωστε την έχουμε δει και σε άλλα project. Αν τελικά κλείσουν οι δύο κυρίες, τότε θα μιλάμε για μια αξιοσημείωτη συνεργασία.

Οι ταινίες που θα δούμε από την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου