Είναι παρεξηγημένα και μπορεί να θεωρούνται παλιομοδίτικα. Τα φουλάρια αν και κάποτε, ειδικά την δεκαετία του 70, ήταν μια από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας, έχουν συνδεθεί με την εικόνα της αεροσυνοδού, λόγω του τρόπου που το φοράνε στο λαιμό. Η ιδέα αυτή έχει αρχίσει να αποδομείται, με το φουλάρι να γίνεται μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν. Πέρα από το παραπάνω κλισέ, υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί και μοντέρνοι τρόποι να το φορέσεις.

 

Θα έχετε παρατηρήσει ήδη ότι το φουλάρι έχει υιοθετηθεί από πολλές Instagrammers και fashion bloggers. Μπορεί να φορεθεί πλέον σαν μπλούζα, είτε δένοντας το από πίσω είτε χιαστί στον λαιμό. Δίνει την φρεσκάδα του καλοκαιριού στο look σου και το αναβαθμίζει. Επέλεξε ένα ψηλόμεσο στυλ για να «κατεβάσει» το outfit. Θα είσαι έτοιμη να βολτάρεις στα σοκάκια της Μυκόνου – ή όποιου νησιού επιλέξεις τέλος πάντων.

Εκτός από ότι μπορεί να φορεθεί και σαν ρούχο για βόλτα, ή ακόμα και σαν παρεό στην παραλία, διακοσμεί άψογα τα μαλλιά. Έχεις ένα bad hair day; Κανένα πρόβλημα. Πάρε ένα φουλάρι και μάζεψε τα μαλλιά σου πίσω και δέσε τα με αυτό, ή μπέρδεψε το μαζί με αυτά για να δημιουργήσεις μια πλεξούδα. Άλλη μια επιλογή είναι να αντιγράψεις την εμβληματική εικόνα της Jackie Ο, που είχε πάει τα μαντήλια σε άλλα επίπεδο.

Τα μαντήλια μπορούν να σου κάνουν πραγματικά εύκολη τη ζωή, και να δώσουν το κάτι παραπάνω στο κάθε outfit. Αν σας φαίνεται απλή η εμφάνισή σας, δέστε το ή στον καρπό σας ή ακόμα καλύτερα κάντε το ζώνη στο jean. Τέλος, μπορείς να κάνεις layering, βάζοντας το πάνω από μια φούστα ή δένοντάς το στη μέση ενός φορέματος. Εκτός από ότι θα προσθέσεις χρώμα στην εμφάνιση, θα σχηματίσει η αίσθηση της κλεψύδρας στο σώμα. Μιλάμε για ένα πολυεργαλείο που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου.