Τα χειμερινά μας πανωφόρια θέλουμε να είναι ζεστά, πολύ ζεστά να τα φοράμε και να νιώθουμε μια γλυκιά θαλπωρή. Ωστόσο, πέρα από τα κατά τα άλλα πολύ αγαπημένα bomber jackets και τα παλτό, υπάρχουν και οι κάπες που μπορεί να είναι λιγότερο δημοφιλείς είναι όμως τρομερά elegant και με σχεδιαστικό ενδιαφέρον.

Οι κάπες εκτός από πολύ όμορφες και stylish είναι επιπλέον ευκολοφόρετες και πολυχρηστικές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τις αξιοποιήσετε όπως εσείς θέλετε ανάλογα με την ημέρα και το outfit που θέλετε να δημιουργήσετε.

Για παράδειγμα, μια κάπα μπορεί να υποστηριχθεί εξαιρετικά και από μόνη της ή να αναβαθμίσει το layering σας προσθέτοντας νότες θηλυκότητας. Μας αρέσει πολύ να φοράμε την κάπα μας πάνω από χοντρά, πλεκτά πουλόβερ ή να τη συνδυάζουμε με κάποιο από τα παλτό μας.

Από αποχρώσεις προτιμάμε εκείνες σε γήινα χρώματα όπως το λευκό, το μπεζ και το γκρι αποφεύγοντας τα πολύ έντονα όπως το κόκκινο και το φούξια. Γενικά, η κάπα είναι συνδυασμένη με τη minimal αισθητική και το quiet luxury καταφέροντας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια να προσθέσει πολυτέλεια κάνοπντας το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει «ακριβό».

Διαβάστε τη συνέχεια στο TheNotebook.gr / Φωτογραφία: GettyImages