Tη στενάχωρη αποκάλυψη για το «πάγωμα» μίας σειράς την οποία περίμεναν πολλοί, ειδικά μετά την ανακοίνωση της επιστροφής της 3 δεκαετίες μετά την πρώτη προβολή της, έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα της Super Κατερίνα, αναφερόμενος στη νέα εκδοχή του «Τμήματος Ηθών» που ετοίμαζε ο ΑΝΤ1.

Όπως σχολίασε ο ηθοποιός και παλιός πρωταγωνιστής στο Τμήμα Ηθών των αρχών των 90s, ο σκηνοθέτης της σειράς Μανούσος Μανουσάκης μιλώντας με τον ίδιο σε ένα podcast που έγινε για τους «Ψίθυρους Καρδιάς», αποκάλυψε ότι το Τμήμα Ηθών δε θα γίνει προς το παρόν.

Η σειρά του ΑΝΤ1 μπαίνει στον πάγο και όταν ο ηθοποιός ερωτήθηκε για τους λόγους απάντησε ότι οι λόγοι είναι οικονομικοί. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι αν ο προγραμματισμός είχε ακολουθηθεί, τα γυρίσματα θα ξεκινούσαν το πρώτο τρίμηνο του 2023 και η σειρά θα έκανε πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι του 2023.

Θυμίζουμε ότι το Τμήμα Ηθών ήταν μία από τις πρώτες αστυνομικές κοινωνικές σειρές αυτοτελών επεισοδίων της ιδιωτικής τηλεόρασης, παραγωγής 1992-1995, που δημιουργήθηκε από τον Μανούσο Μανουσάκη και προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1. Η σειρά παρουσίαζε μία ομάδα αστυνομικών του τμήματος ηθών που αναλαμβάνει την επίλυση διάφορων υποθέσεων.