Τα κουνελάκια του Playboy αποκάλυψαν τα μυστικά της ζωής στην έπαυλη του Hugh Hefner. Πριν από το ντοκιμαντέρ της A & E του 2022, «Secrets of Playboy», έχουν ήδη δώσει μια εικόνα για το πώς ήταν να ζεις στον κόσμο του Playboy.

Η Holly Madison έζησε στην έπαυλη για επτά χρόνια και έχει μιλήσει ήδη για τις εμπειρίες της στο παρελθόν – με την κυκλοφορία του απομνημονεύματός της «Down the Rabbit Hole». Συγκεκριμένα είπε στο People: «Η έπαυλη δεν ήταν ένα μέρος όπου χτίστηκε η εμπιστοσύνη.

Ήταν ένα μέρος όπου χρησιμοποιήθηκε χειραγώγηση για να ωθήσει τα κορίτσια να προσπαθούν ώστε να κρατήσουν τη θέση της στο σπίτι. Υπήρχε τεράστιος ανταγωνισμός μεταξύ των γυναικών. Έμαθα να μην εμπιστεύομαι ανθρώπους, ενώ κυριαρχούσε ο φόβος. Αν γυρνούσα στο παρελθόν, δεν θα φοβόμουν κάποια άτομα».

Θα ξεπερνούσα τα όρια πολύ περισσότερο. Ο αριθμός των φορών που είχα υπερασπιστεί τον εαυτό μου στην έπαυλη είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού».

Οι απαγορεύσεις για τα κουνελάκια του PlayBoy

Η Kendra Wilkinson αποκάλυψε ότι υπήρχε αυστηρή απαγόρευση κυκλοφορίας στην έπαυλη και στην ίδια της είχε επιβληθεί να είναι σπίτι πριν από τους άλλους συγκάτοικους της.

Έγραψε στα απομνημονεύματά της: «Οι νύχτες ήταν δύσκολες γιατί ενώ οι Playmate φίλες μου έπρεπε να βγουν και να γλεντήσουν, εγώ έπρεπε να είμαι σπίτι στις 9 το βράδυ.

Έπαιρνα μήνυμα από μια κοπέλα που έγραφε: «Διασκεδάζετε τόσο πολύ στο Βέγκας. Μακάρι να ήσασταν εδώ! Πάρτι με όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές» και αυτό ήταν καταστροφικό. Ένιωθα απομονωμένη και θύμωνα επειδή έχανα ό,τι συνέβαινε».

Η Bridget Marquardt έφυγε από την έπαυλη του Playboy το 2009 και λέει ότι ο Hef ήταν τόσο αυστηρός ως προς τους επισκέπτες που πέρασε δύσκολα όταν ήθελε να κάνει μια επίσκεψη το 2017. Είπε στην αυστραλιανή εκπομπή The Morning Show το 2017:

«Ο Hugh και εγώ κάπως χάσαμε την επαφή και προσπάθησα να επιστρέψω στην έπαυλη. Μου είπε ότι υπήρχε πάντα μια ανοιχτή πόρτα όποτε ήθελα να γυρίσω, αλλά στην συνέχεια άκουσα αυτό δεν ισχύει. Έτσι, τηλεφώνησα και προσπάθησα να πάω στην έπαυλη, και είμαι κάπως τυχερή καθώς δεν έχω ακούσει ακόμα αν μου το επιτρέπει από εκεί ψηλά».

Σε τι θα επικεντρώνεται το ντοκιμαντέρ

Πριν από την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ, η Elaine Frontain Bryant, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνη Προγραμματισμού για την A&E, δήλωσε: «Ο φανταστικός κόσμος του Playboy καλύπτεται από μυστικότητα εδώ και δεκαετίες και είμαστε υπερήφανοι που σηκώνουμε το πέπλο σε αυτές τις απόκρυφες ιστορίες.

«Σπάζοντας τα εμπόδια και αποκαλύπτοντας την αλήθεια, το Secrets of Playboy είναι ένα αριστοτεχνικό παράδειγμα τολμηρής αφήγησης που ρίχνει μια αδιάκοπη ματιά στον χαρακτήρα του Hugh Hefner και στην αυτοκρατορία του».

Η σειρά 10 ωρών θα δείχνει συνεντεύξεις με πρώην Playmates και πρώην φίλες του Hefner, συμπεριλαμβανομένης της Holly Madison των The Girls Next Door. Ηχητικά από το τρέιλερ προβάλλουν τις αντιφάσεις που κάνουν τον Henfer έναν τόσο ενδιαφέρον – και ελαττωματικό – χαρακτήρα.

Ήταν ένθερμος υπέρμαχος της σεξουαλικής ελευθερίας και των δικαιωμάτων των γυναικών, αλλά πιστεύει επίσης ότι του ανήκαν αυτές τις γυναίκες. «Δεν συνειδητοποίησα ότι η είσοδος στον κόσμο του Playboy ήταν μια επικίνδυνη επιλογή», λέει η Madison στο τρέιλερ.

Το τρέιλερ δείχνει επίσης έναν τοίχο με τηλεοράσεις και ένα κλιπ του Henfer που μιλάει για το πώς έχει εκτεταμένο εξοπλισμό βίντεο που θα χρησιμοποιούσε για να κινηματογραφήσει, πιθανώς σεξουαλικές πράξεις, στην κρεβατοκάμαρα.

Τα ντοκιμαντέρ δεν θα είναι το πρώτο μέσο που ασκεί κριτική στον Henfer, αλλά μετά τον θάνατό του, η κάλυψη των μέσων ενημέρωσης ήταν σε μεγάλο βαθμό θετική, εξυμνώντας την προστασία του εκδότη. Ομοίως, ένα ντοκιμαντέρ του 2017 που ονομάζεται American Playboy: The Hugh Hefner σειρά σκιαγράφησε σε μεγάλο βαθμό τον Hefner ως πρωτοπόρο.

Η σειρά θα αντιμετωπίσει μερικές από τις πιο άβολες και σκοτεινές πλευρές της αυτοκρατορίας του Playboy, κάτι που δεν έχει γίνει εδώ και χρόνια, αλλά ήταν καιρός να γίνει.