Η σταρ ντύθηκε κουνελάκι του Playboy στο πάρτι των 50ών γενεθλίων της, επιδεικνύοντας την εκπληκτική σιλουέτα της.

Αρχικά, η Beckinsale μοιράστηκε σειρά από φωτογραφίες στο Instagram, ποζάροντας με φίλες της για το θεματικό πάρτι γενεθλίων της, που φαίνεται πως πρωταγωνιστούσαν τα… κουνελάκια.

Στο πρώτο στιγμιότυπο, η Beckinsale είναι ντυμένη με μια κλασική μαύρη στολή Playboy Bunny, με μαύρα αυτιά λαγού, μεγάλα σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς και ψηλά τακούνια.

«Χαρούμενα γενέθλια λαγουδάκι, το δίδυμο γενεθλίων μου Oliver Gliese» ευχήθηκε στον φίλο της που επίσης είχε γενέθλια και τα γιόρτασαν μαζί, ντυμένοι όλοι λαγουδάκια.

Φυσικά ακολούθησε και άλλο πάρτι, όπου η Kate Beckinsale ήταν ακόμη πιο σέξι και εντυπωσιακή, φορώντας ένα κορμάκι με στρας και πανωφόρι με φτερά, ενώ πόζαρε και με εντυπωσιακό κόκκινο αποκαλυπτικό φόρεμα. Στο πλευρό της καλοί φίλοι και αρκετοί διάσημοι, όπως η Demi Moore.

Τα πιο εκπληκτικά γενέθλια συνεχίζονται… τι πάρτι -γεμάτο αγάπη και γκλίτερ και τους καλύτερους ανθρώπους. Σας ευχαριστώ όλους και ξεχωριστά τον καθένα» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης όπου τη βλέπουμε να σβήνει τα κεράκια σε δύο τούρτες γενεθλίων.

Η 50χρονη ηθοποιός είχε μιλήσει στο παρελθόν στο PEOPLE για την άποψή της σχετικά με τη γήρανση σε έναν επαγγελματικό χώρο, που δεν την υποδέχεται πάντα με ανοιχτές αγκάλες.

«Νομίζω ότι οι άλλοι άνθρωποι φαίνεται να έχουν μεγάλη εμμονή με τη γήρανση με έναν τρόπο που εγώ δεν έχω. Με ρωτάνε συχνά γι’ αυτό», είχε πει στο PEOPLE και είχε προσθέσει: «Είμαι σε πολύ πιο ευτυχισμένη κατάσταση στα σαράντα μου απ’ ό,τι ήμουν στα τριάντα μου».