Λίγες μέρες πριν από την προγραμματισμένη του πρεμιέρα, το δέκατο και τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν του House of the Dragon διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Μπορεί πλέον να το βρει κανείς πολύ εύκολα σε διάφορες παράνομες ιστοσελίδες, γεγονός που έχει γεμίσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σημαντικά spoiler για την απάντηση της Rhaenyra Targaryen και των «Blacks» στον σφετερισμό του σιδηρούν θρόνου από τους Greens.

Το HBO δεν άφησε ασχολίαστη την διαρροή και σε επίσημη ανακοίνωσή της, η πλατφόρμα αναφέρει ότι γνωρίζει για το leak και εικάζεται πως προήλθε από τον συνεργάτη διανομής της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA).

Ακόμη, σημειώνεται ότι «παρακολουθεί επιτακτικά» και αφαιρεί αντίγραφα του επεισοδίου από το διαδίκτυο, ενώ τονίζει την δισαρέσκειά της που το πολυαναμενόμενο φινάλε καταστράφηκε για πολλούς.

«Γνωρίζουμε ότι το δέκατο επεισόδιο του ‘House of the Dragon’ έχει δημοσιευτεί σε παράνομες ιστοσελίδες με torrent. Κατά πως φαίνεται προήλθε από τον συνεργάτη διανομής στην περιοχή EMEA. Το HBO παρακολουθεί επιθετικά και διαγράφει αυτά τα αντίγραφα από το ίντερνετ. Είμαστε απογοητευμένοι που αυτή η άνομη πράξη διατάραξε την εμπειρία των πιστών fans της σειράς, που θα δουν μια αψεγάδιαστη εκδοχή του επεισοδίου, όταν κάνει την πρεμιέρα του την Κυριακή στα HBO και HBO Max, όπου θα διατεθεί αποκλειστικά σε 4K», αναφέρει χαρακτηριστικά η δήλωση.

Επίσημα, το φινάλε της πρώτης σεζόν του House of the Dragon θα «προσγειωθεί» την Κυριακή που μας έρχεται. Στην Ελλάδα μπορεί κανείς να το παρακολουθήσει με απόλυτα νόμιμο τρόπο μέσω του Vodafone TV.

Δείτε το τρέιλερ του 10ου και τελευταίου επεισοδίου της πρώτης σεζόν του House of the Dragon: