Η φιλία Λίνας και Στέλλας γεννιέται, ενώ η Αλίκη φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί πως είναι άνθρωπος του Παντελίδη.

Το Ναυάγιο συνάντηση συγγενών

Το Ναυάγιο: Ο Παντελίδης προσπαθεί να σπείρει διχόνοια στους συγγενείς των θυμάτων (Επεισόδιο 35)

Η Μαρία και ο Παντελίδης τραυματίζονται στη συμπλοκή μετά την συνάντηση των θυμάτων του Φοίνιξ. Ο Παντελίδης ετοιμάζει την εκδίκησή του αποφασισμένος να σπείρει διχόνοια ανάμεσα στους συγγενείς των θυμάτων.

Ο Γιώργης και ο Στελής προσπαθούν να βρουν ποιος δίνει πληροφορίες στον Παντελίδη, κάτι που φέρνει σε δύσκολη θέση την Αλίκη.

Ο Δημήτρης ανησυχεί για τη Μαρία και την επισκέπτεται στο νοσοκομείο κρυφά.

Η Ειρήνη εκπλήσσεται όταν ανοίγει το βαλιτσάκι που της έφερε ο Ιπποκράτης, καθώς δεν περιείχε αυτό που περίμενε, αλλά είναι το βαλιτσάκι του Αντώνη με την εικόνα.

Ο Ιπποκράτης ταράζεται όταν μαθαίνει πως η Ειρήνη θέλει να κυνηγήσει τους υπεύθυνους του ναυαγίου και δείχνει μία σκοτεινή πλευρά του.

Ο Πέτρος δηλώνει στους αρχαιοκάπηλους πως θα κάνει τη ληστεία που του ζήτησαν, αλλά βρίσκεται πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα του Άγγελου.

Η Λίνα και η Βάσω έρχονται αντιμέτωπες με την οργή του Διονύση ο οποίος εισβάλλει έξαλλος στο σπίτι τους και τις απειλεί.

Το Ναυάγιο Στέλλα Λίνα

Το Ναυάγιο: Η Στέλλα μαθαίνει πώς σκοτώθηκε ο άνδρας της και ο Πέτρος αποκαλύπτει την αλήθεια

Η Στέλλα και η Λίνα έχουν έρθει κοντά και γεννιέται ανάμεσά τους μία φιλία. Η Στέλλα εκλιπαρεί τη Λίνα να της πει ποιος ήταν αυτός που σκότωσε τον Κυριάκο και εκείνη της εξιστορεί τι έγινε.

Έτσι η Στέλλα θέλει με κάθε τρόπο να βρει τον ναύτη που χτύπησε τον Κυριάκο, κάτι που ανησυχεί έντονα όμως τον Βασίλη.

Την ίδια ώρα ο Πέτρος γίνεται η αιτία να συλληφθούν οι αρχαιοκάπηλοι και μιλάει ανοιχτά για την ταυτότητά του στον Μάκη και στη Χριστίνα.