Από την πρώτη στιγμή που είδαμε το Batman με τον Ρόμπερτ Πάτινσον, ο Πιγκουίνος ιντρίγκαρε πολύ το κοινό. Κι ήταν παλλαϊκή απαίτηση να υπάρξει κάτι για τον Πιγκουίνο του Κόλιν Φάρελ. Και η Warner Bros. άκουσε τον κόσμο και είπε να κάνει μια σειρά, το The Penguin, και όλοι πανηγύρισαν και ενθουσιάστηκαν. Κι αφού πέρασαν δυο άγονα χρόνια, η σειρά είναι έτοιμη για να βγει στην τηλεόραση.

Το πρώτο teaser που κυκλοφόρησε, αν το δούμε με τη λογική που βγαίνουν τα teasers και τα trailers, σημαίνει πως κάπου προς το καλοκαίρι, θα κάνει πρεμιέρα η σειρά στο HBO Max.

Στο teaser trailer 95 δευτερολέπτων, βλέπουμε πώς δρα ο Πιγκουίνος στη Γκόθαμ, βλέπουμε να περιγράφει το παρελθόν του, το πώς έφτασε στο σήμερα, να μιλάει με τον πατέρα του, έχει και κάποιες flashback σκηνές που διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα του και μας προϊδεάζει πως θα δούμε τον mastermind της Γκόθαμ, αυτόν που ίσως δεν είναι ο πιο αδίστακτος, είναι ο ικανότερος όμως να επιβιώνει, να κάνει όσα ξέρει καλά να κάνει. Να σκορπάει το αίμα και να μην μπλέκει ηθικούς ενδοιασμούς.

Ο Πιγκουίνος-Κόλιν Φάρελ φαίνεται πως βρήκε έναν ρόλο με τον οποίο μπορεί να βγάλει και μια άλλη πλευρά του υποκριτικού του ταλέντου, πολύ πιο σκοτεινή, πολύ πιο φιλοσοφική, χωρίς τα στοιχεία της μαύρης κωμωδίας που είχε σε ένα μεγάλο κομμάτι των ρόλων που έχει υποδυθεί.

Εκτός του Φάρελ, άλλα γνωστά πρόσωπα που θα δούμε στη σειρά είναι η Κριστίν Μιλιότι (HIMYM, Palm Springs), ο Μαρκ Στρονγκ (Kingsman) και ο Μάικλ Κέλι (House of Cards).