Ο Σταμάτης Γονίδης έχει πει πολλές φορές πράγματα κάπως ακατανόητα στο παρελθόν. Κι ήταν αναμενόμενο πως στην εποχή της πανδημίας, όπου έχουν καλπάσει οι θεωρίες συνωμοσίας, θα είχε να πει ακόμα περισσότερα τέτοια. Κατά τη συνέντευξη που έδωσε στην Αννίτα Πάνια στο talk show της στο OPEN Beyond, ο Σταμάτης Γονίδης έδωσε ρεσιτάλ δηλώσεων σχετικά με τα εμβόλια και τον κορωνοϊό, αλλά και για την μεταφυσική του ικανότητα.

«Ήμουν από τους τυχερούς που είδα πράγματα και θαύματα. Έπρεπε να λέω ότι γνωρίζω και όχι ότι απλά πιστεύω. Κουνάω αντικείμενα, χαρτιά και λοιπά με τα χέρια μου, από μακριά, έχω κάτι σαν μαγνητική ενέργεια. Αυτοί που ακούνε αυτά που λέω και με γνωρίζουνε, μπορούν να με καταλάβουν γιατί ξέρουνε.

Εγώ κάθε χρόνο κάνω το αντιγριπικό που μέσα έχει τον ιό του χιμπατζή. Το έχω διαβάσει. Έχουν πάρει συστατικά από κάποιον πίθηκο. Λέω τώρα, δε γνωρίζω, δεν είμαι επιστήμονας. Εγώ έκανα το μονοδοσικό που δεν έχει ούτε mRNA, ούτε αυτόν τον ιό. Έχει αυτά τα στοιχεία για να πολεμήσει τον ιό. Δε θα κάνω άλλη δόση, μου είπαν για μία. Ο ιός έγινε για το εμβόλιο. Κι απ΄ό,τι είπε η κυρία Δασκαλάκη κι ένας υπουργός, μετά τα ζώα, ακολουθούν κι οι άνθρωποι να βάλουν το τσιπάκι. Εκείνο που έχει γραφτεί στην Αποκάλυψη του Ιωάννα και σε άλλους προφήτες, είναι ότι θα μας βάλουν ένα τσιπάκι στο χέρι. Έτσι δεν είναι τώρα;

Όταν δεν έχεις δική σου βούληση και σου επιβάλλουν κάτι, χωρίς ευγένεια, με θράσος…Εγώ ζητάω από το θεό να φωτίζει αυτούς που είναι στην κυβέρνηση. Εδώ δε μιλάμε για ένα εμβόλιο. Ξεκινήσαμε από το Άλφα, φτάσαμε στο Όμικρον και πάμε στο Ωμέγα. Το ένα εμβόλιο έγινε δύο, τα δύο έγιναν τρία. Δεν είμαι αντιεμβολιαστής. Τα έχω κάνει όλα τα εμβόλια».

Ο Σταμάτης Γονίδης είναι μια κατηγορία μόνος του

Από τις δηλώσεις του δε γίνεται να μην προκύψουν ερωτήματα. Για παράδειγμα λέει ότι δεν είναι γιατρός, δεν είναι επιστήμονας, αλλά προβαίνει σε μια επιστημονική δήλωση που κάπου τη διάβασε, ότι λέει το εμβόλιο για τη γρίπη έχει μέσα του τον ιό του χιμπατζή. Λέει ότι προσεύχεται στο Θεό να φωτίσει την κυβέρνηση για να πάρει τις σωστές αποφάσεις, τις οποίες αμφισβητεί.

Αφού προσεύχεται στο Θεό και ο Θεός τον ακούει, γιατί να μην είναι οι πράξεις της κυβέρνησης με τον ενισχυτικό εμβολιασμό και την υποχρεωτικότητα ένα θέλημα Θεού; Αν δηλαδή μπούμε στη διαδικασία να αποδεχτούμε πως ο Θεός επεμβαίνει, γιατί να μην είναι αυτό που ήδη ζούμε αποτέλεσμα της επέμβασης του;

Φυσικά δεν μπορούν να δοθούν απαντήσεις σε αυτά. Σταμάτης Γονίδης είναι αυτός. Τον ακούς και πας παρακάτω.